XS
SM
MD
LG

31 : 24
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Da se spremi Gračanica

23.05.2019 Vladimir Šutvić, Borac-Sport

Borac - Konjuh

 

 

Rukometaši Borca savladali su večeras u dvorani Borik ekipu Konjuha iz Živinica rezultatom 31:24 i shodno remiju u prvom susretu (24:24) izborili nastup u polufinalu plej-ofa. Protivnik izabranicima Mirka Mikića u borbi za finalnu seriju biće Gračanica, koja je nadoknadila minus od tri gola (27:24) iz prvog meča sa Leotarom u Trebinju i trijumfovala rezultatom 34:25.

Maksimalna prednost jednog tima tokom prvih 30 minuta iznosila je tri gola i to Borčeva, kada je na ulasku u posljednji minut, iz sedmerca, Bojan Rađenović na semaforu ispisao rezultat 11:8. Pri tim brojakama se ušlo u nastavak, u kojem je naš tim zaigrao na daleko višem nivou te nošen i večeras odličnim Bojanom Ljubišićem (16 odbrana) postepeno dizao prednost. Vrlo brzo je odstojanje između Borca i Konjuha bilo pet koraka (14:9), nedugo potom po prvi put i sedam, koliko je bilo i nakon posljednjeg oglašavanja sirene, dok je u dva-tri navrata Mikićeva četa imala osam golova više od Živiničana.

Pored Borca i Gračanice, borbu za titulu nastavljaju Izviđač, koji je i u Ljubuškom bio bolji od VogošÄ‡e Poljine Hills (24:20), i dobojska Sloga, koja je priredila svojevrsnu senzaciju deklasiravši drugoplasirani tim Premijer lige Bosnu u Visokom rezultatom 28:40. Mečevi polufinalne faze igraju se 25. i 29. maja.

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH - Plej of Borac M:TEL Konjuh
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača