XS
SM
MD
LG

RFK Grafičar Beograd
04.12.2019 13:00
Zemun Zemun
1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Lider neumoljiv i protiv Zemuna

04.12.2019 srbijasport.net

Foto: H.D.Vujanović

Lider je danas dočekao borbene Zemunce na veštačkoj podlozi koja je više odgovarala njihovoj filozofiji igre. U prvom poluvremenu se vodila rovovska borba na sredini terena, a napadači obe ekipe su šutevima sa distance pokušavali da ugroze protivničke vratare.

Veoma agilni Stanojev je u 24. i u 45. minutu udarcima sa ivice šesnaesterca ugrozio Krunića, ali je ovaj dobro intervenisao, dok je na drugoj strani Grgić u 35. minutu zagrejao dlanove Savića. Jedini pogodak je postignut u 43. minutu posle lepog prodora Stanojeva, kada je uposlio Maronga usamljenog na dvadesetak metara, a ovaj povukao loptu par koraka i ušavši u kazneni prostor rutinski je poslao kraj nemoćnog vratara gostiju.

U nastavku su mladići iz Grafičara posed lopte prepustili gostima, a iz brzih kontranapada preko vihornih krila opasno ugrožavali protivnički gol. Marong i Vidić iz jedne akcije u dva navrata u 50. minutu ne uspevaju da izađu kao pobednici sa Krunićem, dok je divnu kombinaciju Vidića i Maronga u 59. minutu i njegov lep prizeman udarac, vratar gostiju zaustavio paradom. 

Grafičar je došao do zaslužene pobede i prezimiće na vrhu tabele, dok Zemuncima  na proleće preostaje borba za goli prvoligaški život.

GRAFIČAR - ZEMUN 1:0 (1:0)

STADION: Rajko Mitić - jug veštačka trava. GLEDALACA: 300. GL.SUDIJA: Matić David. POM.SUDIJE: Božović Boško i Bilić Svetlana. STRELAC: Marong 43.min (Grafičar). ŽUTI KARTONI: Savić, Eraković i Kukuličić (Grafičar), Čelar (Zemun).
GRAFIČAR: Savić, Stanojev, Konatar, Stojić, Santrač (Mrkela), Vidić, Gavrić (Kukuličić), Marong (Mladenović), Dabić, Eraković, Fićović.
ZEMUN: Krunić, Tošeski, Vukajlović, Grgić (Čelar), Ristović (Crnomut), Vasiljević, Pavlović, Kiso, Krmar, Mijailović, Adžibaba (Nešović).

Lige Srbije Lige Srbije Prva liga Srbije RFK Grafičar Zemun
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača