XS
SM
MD
LG

2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Udaren sudija nakon meča Tabanci - Šekovići

02.09.2019 Administrator DC

Naš fudbal očigledno neće moći bez afera i skandala. Takmičenje u većini liga tek je počelo, a već  dolazi do usijanja. Danas se oglasio FK Šekovići i svojim saopšte njem najavio mogućnost istupanja iz  takmičenja.  Naveli su da ih je ''unakazio'' glavni sudija Radenko Jović u utakmici Tabanci – Šekovići. Susret je završen pobedom domaćina od 2:1.

Na naš adresu je stigao i video sa te utakmice. Po završetku susreta vidi se da neko udara glavnog sudiju, te da obračun traje narednih 60- tak  sekundi. Šta se tačno dešavalo na samom terenu , za vreme meča i posle njega utvrđivaće takmičarski organi FSRS, ali je evidentno da je sudija napadnut.   

 

 
Napad na sudju utakmica Tabanci - Šekovići 2:1.

Po završetku susreta Regionalne lige, grupe Istok došlo je do napada na sudiju ove utakmice. Ko ga je udario, utvrdiće komisije Fudbalskog saveza Republike Srpske. Meč završen pobedom domaćina od 2:1,a gosti su do samog finiša imali prednost od 0:1. Jutros je ekipa Šekovića najavila istupanje iz lige...

Posted by Sport DC on Monday, September 2, 2019

Šta god da je uradio, pa čak i kako kažu u Ćekovićima ''uništio'' ih  niko nema pravo da ga tuče i udara. Postoji način kako ''isterati'' pravdu, a pesnicama nikako.

Bilo bi krajnje vreme da FSRS rigorozno kažnjava sve vinovnike ovakvih dešavanja. Sudije, ako su namerno grešile i ''navlačile'' za jednu ekipu, a ove što ih napadaju po završetku susreta,  treba doživotno proterati iz  fudbala. Samo kod nas FSRS nema vremena da se bavi tim poslom, oni su se okrenuli ''čuvanju'' fotelja.

 

Regionalne lige Regionalne lige Regionalna liga RS – Istok Tabanci OFK Šekovići
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača