XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bod Krupi, bod Radniku (video)

23.08.2020 Administrator DC

U okviru petog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Krupa je na svom terenu ugostio ekipu FK Radnik. Konačan rezultat utakmice glasio je 1:1. Susret je bolje otvorila domaća ekipa koja je u prvih desetak minuta igre izvela čak tri kornera, ali je najbolju Å”ansu propustio Palić u 11. minuti susreta.

Ā 

Nova prilika za domaćina desila se u 21. minuti susreta kada je Mandić izaÅ”ao jedan na jedan sa Kozićem, ali je njegov udarac otiÅ”ao pored gola.

Novu Å”ansu Krupa je imala samo Å”est minuta kasnije kada je Andrejić pokuÅ”ao, ali je njegov udarac izblokirao jedan defanzivac Radnika.

Gosti iz Bijeljine su prvu priliku imali u 36. minuti utakmice, kada je Å”utirao Zukić, ali je njegov udarac zatresao samo prečku. Do kraja prvog poluvremena dvije Å”anse je promaÅ”io Mandić za domaćine, dok je Zukić ponovo Å”utirao u 43. minuti, ali je Redžić otklonio opasnost.

Ono Å”to je promaÅ”io u prvom poluvremenu Seid Zukić je pogodio odmah na otvaranju drugog poluvremena, te je u 53. minuti utakmice doveo Radnik u vodstvo.Ā 

Domaćin je stigao do izjednačenja već u 69. minuti utakmice kada je za svoje promaÅ”aje se iskupio Mandić i tako postavio konačan rezultat susreta od 1:1.

Fenomenalnu Å”ansu je imala Krupa u samom finiÅ”u susreta kada je Modić izaÅ”ao jedan na jedan sa Kozićem, ali je njegov udarac otiÅ”ao pored gola.

FK Krupa - FK Radnik 1:1
Strijelci: Zukić 0-1 53'

Žuti kartoni: Popara (Radnik), Palić (Krupa)

FK Krupa: Kolak, Redžić (Dujaković 75.), Makitan, Modić, Puzigaća, Palić, Galić, Maksimović, Andrejić, Mandić, Golubović.

FK Radnik: Kozić, Novaković, Mekić (Gogić 46.), Vasić, Bradonjić, Popara (Janjić 79.), Zukić, HuseinbaÅ”ić (Å arić 72.), Đurić, Koraksić, Å ubert.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH m:tel Premijer liga BiH Krupa Radnik
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača