XS
SM
MD
LG

Radnik krenuo po titulu

 

Sinoć je odigrano 1. kolo Futsal lige Republike Srpske u sali bijeljinske “Gimnazije” gdje su snage odmjerili KMF “Radnik Siti” iz Bijeljine i “Jahorina” iz Pala. Pobjedu je odnio domaćin rezultatom 6:3.

Predsjednik Upravnog odbora KMF “Radnik Siti“, Danijel Perić rekao je da se futsal definitivno vratio u Bijeljinu, što je zasluga momaka koji su bili fenomenalni u 1. kolu Futlas lige RS. 

„Futsal je jedini sport koji se može igrati u Premijer ligi od sopstvenih igrača, iz spostvenog pogona. Nadmašili smo ekipu „Jahorine“ u svim segmentima. Želim im sreću u nastavku sezone, a i nama, s obzirom da su naše ambicije da se domognemo većeg plasmana, a to je izlazak u Futsal Ligu BiH“, rekao je Perić za portal Dešavanja u Bijeljini. 

KMF „Radnik Siti“ dobio je pojačanje, pristigle su dvije nove snage, Stefan Rakić i Dejan Živković, koji zajedno sa ostalim iskusnim igračima dokazuju svoju snagu. 

Klub malog fudbala je bez ijednog poraza osvojio Drugu ligu, a Bijeljina će, svakako, predstavljati osvježenje u Ligi RS. 

Cvijetin Pavić, kapiten KMF „Radnik“ ponosan je na igrače, ali isto tako i na publiku koja se odazvala u velikom broju. 

„Lijepo je vratiti se u salu poslije pauze od pola godine i vidjeti navijače koji zdušno navijaju za nas. Publika se stvarno odazvala u velikom broju. Ostvarili smo pobjedu od 6:3 i zadovoljni smo Prvim kolom, ali ima jos dosta da se igra. Ipak, nećemo nikome biti "lak plijen" ove godine“, rekao je Pavić za portal Dešavanja u Bijeljini. 

Nakon više od deset godina, futsal se vratio na velika vrata u Bijeljinu. Narednu utakmicu KMF „Radnik Siti“ igraće u Gradišci protiv ekipe „Boračka".

 

 

 

 


1 .kolo Prva liga RS
Leotar 7 : 1 Beli anđeo
Brčko Zdravlje 5 : 0 Borac
Željeznica 3 : 5 Ugljevik
Glasinac 5 : 0 Boračka
Radnik Siti 6 : 3 Jahorina
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Leotar 1 1 0 0 3
2 Brčko Zdravlje 1 1 0 0 3
3 Glasinac 1 1 0 0 3
4 Radnik Siti 1 1 0 0 3
5 Ugljevik 1 1 0 0 3
6 Željeznica 1 0 0 1 0
7 Jahorina 1 0 0 1 0
8 Boračka 1 0 0 1 0
9 Borac 1 0 0 1 0
10 Beli anđeo 1 0 0 1 0