XS
SM
MD
LG

Poleksić : Moj mali doprinos veličanstvenoj smotri

 Nedavno je izašla iz štampe, nova, 30-ta po redu knjiga sportskog publiciste iz Podgorice, Zorana Poleksića pod nazivom „Ivan, Pavle i Drugovi - Ulcinj za vječnost“.

Knjiga je promovisana na  „Ulcinjskom mundijalu prijateljstva“, a sadržaj se odnosi na masovnu sportsku i fudbalsku smotru u najjužnijem crnogorskom gradu.

Svi ovogodišnji učesnici veličanstvenog okupljana u Ulcinju su kao poklon za uspomenu i trajno sećanje dobili ovu monografiju koja će ih podsećati  na predivno druženje u gradu velikog srca i neizmerene ljubavi.

-Knjigu sam posvetio mojim drugovima, iz sportskih, ali i drugih   društvenih struktura, iz crnogorskih, ali i gradova regije, koji su bili uz mene i sa mnom, u svakom smislu, u uslovima mog funkcionisanja, prevenstveno zdravstvenim, koji su bili daleko od optimalnih. Drago mi je ako je knjiga dodatno doprinela afirmaciji kompletnog ovogodišnjeg ulcinjskog projekta i veličanstvenom, sportskom i nadljudskom kontaktu između ljudi gradova i država - istakao je Poleksić

Zoran Poleksić je magistar sportskog menadžmenta, diplomirani pravnik, viši sportski trener i nekadašnji bokser podgoričke Budućnosti. Nekoliko godina Zoran se bavio sportskim novinarstvom za potrebe više medija, no posebno izdvaja saradnju sa Sportskim žurnalom (2003-2008) koji mu je, kako ističe, i danas omiljena dnevna novina.