XS
SM
MD
LG

03.10.2015 15:30
Jedinstvo Roćević
3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Komšijski derbi u znaku domaćih igrača

05.10.2015 Zagor

I petu utakmicu na domaćem terenu fudbaleri Lokanja su riješili u svoju korist. U 8. kolu Regionalne lige, grupa "Istok" bolji su bili od komšija iz Roćevića. Iako su bili oslabljeni zbog povreda i suspenzija, u igri domaćih to se nije osjetilo. Ohrabreni taktikom gostiju da od početka utakmice brane bod, domaći igrači su prvo poluvrijeme kontrolisali igru, napadali, ali bez izgednijih prilika za postizanje gola. U istom ritmu igralo se i u nastavku sve do 64. minuta, kada Mićić odlično ubacuje loptu iza zadnje linije gostiju, na pravom mjestu se našao Đukanović i rutinski savladao do tada veoma sigurnog Lakića. Nakon tog pogotka domaći su se potpuno razigrali i već u 70. minutu preko Jovanovića, koji se najbolje snašao nakon kornera, dolaze do sigurnog vođstva od 2-0. U 73. minutu Mićić ponovo sam ispred Lakića, ali ovog puta stativa zaustavlja njegov udarac. Već u sledećem napadu jedina prilika za goste na ovoj utakmici. Nakon jedinog kornera koji su gosti izveli, Obradović je dobio priliku za pogodak, ali sa 5 metara pogađa gornji dio prečke. U 77. minutu Kostić zadnjim naporom spriječava Đukanovića da postigne svoj drugi pogodak.  Nakon 2 šuta pored gola, Marković ponovo pravi bravuru u šesnaestercu gostiju i pogađa stativu, ali je na pravom mjestu bio Mićić i povećao rezultat na 3-0. Gosti do počasnog pogotka dolaze  zahvaljujući proklizavanju Miloša Jankovića u svom petercu, tako da ga je Sekulić lagano nadskočio i smanjio rezultat na 3-1. Jedna krajnje fer i korektna utakmica, bez ijednog grubog starta, koju je odlično vodila sudijska trojka predvođena Danijelom Mijatovićem iz Bijeljine. Gostujuća klupa je u dva navrata tražila od sudije da svira kazneni udarac, ali u oba slučaja gostujući igrači koji su bili u duelu su krajnje fer i korektno priznali da kontakta nije bilo, tako da su bodovi sa ove utakmice potpuno zasluženo pripali domaćoj ekipi, koja je od starta utakmice znala šta želi i to na terenu ostvarila.


- U jednoj veoma teškoj utakmici za nas u kojoj se odlična ekipa Jednistva od starta opredjelila da čuva rezultat sa početka utakmice, tek početkom drugog poluvremena uspjeli smo da dođemo do vođstva, a kasnije rutinskom igrom privedemo utakmicu kraju. Iako je pobjeda mogla biti ubjedljivija, rezultat je potpuno realan imajući u vidu da gosti imaju odlične pojedince u svom sastavu. Čestitam mojim saigračima na igrama koje prikazuju ove jeseni i zahvaljujem se na podršci  i povjerenju koje dobijam od njih kako na utakmicama tako i na treninzima. Ekipi Jedinstva želim sve najbolje u nastavku prvenstva, a mi se okrećemo derbiju cijelog jesenjeg dijela, utakmici protiv prvog favorita za ulazak u veći rang, ekipi Gubera u Srebrenici. Na žalost, zbog suspenzije neću moći da pomognem mojim saigračima na terenu, ali ću ih svim srcem bodriti da odigraju kako najbolje znaju i ostvare pozitivan rezultat - rekao je najmlađi prvotimac FK Lokanj, Miliš Simić.

Lokanj - Jedinstvo 3:1 (0:0). Strijelci: 1:0 Đukanović (64), 2:0 Jovanović(70), 3:0 Mićić (86), 3:1 Sekulić (89). Igralište: FK Lokanj, Lokanj. Gledalaca: 150. Sudija: Danijel Mijatović (Bijeljina) Pomoćnici: Bojan Makarić, Bojan Tojić (Bijeljina) Delegat: Dragan Milošević (Zvornik). Žuti kartoni: Simić (Lokanj) Radovanović, Vasić, Đokić (Jedinstvo) Igrač utakmice: Ratko Bojanić (Lokanj)
 
LOKANJ: Cvjetković 7,5, Vidić 7,5, M.Janković 7,5, Jovanović 7,5, Đukanović 7,5, Simić 7,5, Pantić 7,5, Đurić 7,5 Marković 8, Mićić 8, Bojanić 8. Trener: Zoran Đukanović.
 
JEDINSTVO: Lakić 8, Stevanović 6,5, Radovanović 7, Tešić 6,5, Đokić 6,5, Sekulič 6,5, Stanojević 6,5, Vasić 7, Obradović 7, Kostić 6,5, Tokanović 7. Trener: Vladan Mićić.
Fudbal Fudbal Regionalna liga RS – Istok Lokanj Jedinstvo
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača