XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Drama u sudijskom vremenu

01.10.2017 Slaviša Vukašinović

U komšijskom derbiju Mladost i Drina HE su podelili bodove, što je i najrealniji ishod ovog meča. Rogatičanima je pripalo prvo poluvreme, dok su u drugom delu Višegrađani imali više od igre.

Zaustavno vreme je donelo dosta uzbuđenja u drugom minutu sudijske nadoknade Lemez je šutirao sa 16.metara, goman Jolović nakratko odbio loptu na koju je natrčao Savić i smestio je u mrežu domaćeg gola.

I kada se pomislilo da će bodovi otići u Višegrad, tek što su igrači Mladosti pošli sa centra stvorila se gužva u kaznenom prostoru gostiju, po mišljenju sudije Lakića, Lemez je igrao rukom i dosuđen je jedanaesterac za domaći tim . Siguran sa bele tačke  bio je Đurović za konačnih 1:1.

Pre izvođenja prenala radi prigovora glavnom sudiji Lakiću isključenisu  igrač Drine HE  Mladen Lemez i trener Jadaranko Janjić.

 II LIGA RS U FUDBALU-GRUPA ISTOK

MLADOST (R) - DRINA HE 1:1 (0:0)

Stadion:SRC Rogatica: Gledalaca:100.Sudija:Goran Lakić (Brčko) .Strelci:Đurović u 90+3 iz penala (Mladost) , Savić u 90+2 (Drina HE). Žuti kartoni:Ćaćić,Tošović, M.Rajak,Obradović (Mladost),a  Mučibabić, Damjanović, Okuka, Mirković (Drina HE), Crvrni kartoni: Mladen Lemez u 90 +3 (Drina HE) i trener Jadranko Janjić u 90+3 (Drina HE).

Mladost(R): Jolović ,J.Rajak ,Ćaćić ,Miličević ,Rosić ,Tošović ,Močević(od 13. min.Obradović ), Đurović ,Urta ,M.Rajak ,Mihajlović .

Drina HE; Ajder ,Mučibabić (od 46. min.Mirković ),Lemez ,Damjanović ,Okuka ,Milović ,Krsamanović ,Savić ,Tomić ,Ujić (od 90.min.Baranac), Radović .

Igrač utakmice:Đorđe Okuka (Drina HE)

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost(R) Drina HE
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača