XS
SM
MD
LG

Jezero Plav
21.11.2020 14:00
Podgorica Podgorica
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi Jezera i Podgorice

21.11.2020 Administrator DC

Sedmi put u dosadaÅ”njih 14 kola fudbaleri Jezera sačuvali su svoju mrežu - ovoga puta uz dosta sreće, ali i zahvaljujući fenomenalnom golmanu Igoru Asanoviću.

Imali su fudbaleri Podgorice dovoljno Ŕansi barem jednom pogode mrežu Plavljana i prekinu seriju od četiri uzastopna meča bez poraza, umjesto toga dobili su drugi vezani remi - 0:0.

Tim Milije Savovića jedan je od najčvrŔćih u dosadaÅ”njem dijelu sezone, ne daje puno golova, ali ih i ne prima - sa samo sedam postignutih pogodaka Jezero je sakupilo 19 bodova.

Podgorica ima samo jedan viŔe - 20.

Šaleta Kordić, najbolji strijelac lige, mogao je da se proslavi u Beranama, umjesto toga ostao je na "koti" devet.

Njegov sjajan pokuÅ”aj loba sa skoro 40 metara u 23. minutu zavrÅ”io je tik iznad prečke, a pokuÅ”aj "mazacama" u 33. odbranio je golman Asanović.

Bila je to prva u seriji maestralnih odbrana 28-godiÅ”njeg čuvara mreže, koji je u nastavku zaustavio joÅ” jedan pokuÅ”aj Kordića, ali i veliku Å”ansu UkÅ”anovića - rezervista Podgorice bio je u 74. minutu, nekoliko trenutaka nakon Å”to je uÅ”ao u igru, sam ispred gola sa desne strane, gađao je ispod prečke, ali je Asanović bio bravurozan.

Nije, međutim, ni to bila najbolja Å”ansa, devet minuta prije kraja Kordić je izaÅ”ao sam na golmana, imao je i vremena da naniÅ”ani, ali je njegov udarac samo okrznuo lijevu stativu.

DomaćinĀ se uglavnom branio, ali nije bio bezopasan, posebno u finiÅ”u oba poluvremena.

Å ut Mujecija u 41. minutu pogodio je stativu, dok je rezervista RedžepagićĀ zamalo zakasnio u 88.

izvor:vijesti.me

Ā 

Lige Crne Gore Lige Crne Gore Telekom 1.CFL Jezero Podgorica