XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Postava
Ćetković Nikola Kujundžić Marko Strahinja BoÅ”njak Ćorić Dino Ntchamda Ntchamda Molls Donald Vojnović Aleksandar Dujaković Nikola Lukić Jovo Meleg Dejan VuÅ”urović Milan Zakarić Goran: Na klupi: Pavlović Bojan Drča Luka Jovanović Marko Subić Aleksandar Čavić David KulaÅ”in Enver Milojević Đorđe Erić Boro Panajotis Moraitis
Postava
Šćekić Nemanja Sadiku Rijad Pekija Nemanja Pavlović Jovan Vladimir Kulenović Luka Knežević Tomislav Marić Nemanja Amoah Joseph Zekanović Predrag Marmat Danilo Redžić Ajdin. Na klupi: Topolović Kenan Halilović Adel Danilović Ilija Gavranović Stefan Bosnić Andrej Sajak Mario Radulović Aleksandar Rajović Andrija Smajić Mujo
IzveŔtaj utakmice

Meleg presudio Prijedorčanima

21.11.2021 Administrator DC

Fudbaleri Borca savladali su Rudar iz Prijedora u 17. kolu Premijer lige sa minimalnih 1:0.

Čovjek odluke u krajiškom derbiju bio je Dejan Meleg. On je u 27. minuti prelijepu akciju svoga kluba krunisao pogotkom. Jovo Lukić se izvukao lijevo, centrirao idealno za Gorana Zakarića koji spušta loptu za Melega, a ovaj nije propustio tu situaciju.

 

Generalno, od ovog derbija očekivalo se i više, ali na kraju jedan pogodak je presudio. Nije bilo ni mnogo šansi u ovom meču. Borac ih je definitivno imao više i konkretnije su bile, naročito na samom kraju, kada prvo Ilija Danilović uspijeva da otkloni opasnost ispred Jove Lukića i izbaci loptu u korner. Da je ta lopta prošla sigurno bi bilo 2:0. Nakon tog kornera, u prilici je Aleksandar Subić, ali Nemanja ŠÄ‡ekić interveniše, da bi u nastavku akcije Bošnjak pogodio stativu, ali je on bio u ofsajdu, pa i da je postigao gol on bi bio poništen.

Na kraju, vrijedna pobjeda Borca kojom ispunjavaju prvu trećinu svoga cilja, a to je devet bodova iz posljednje tri utakmice.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH m:tel Premijer liga BiH Borac Rudar Prijedor