XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Lolić, penal.
71.'
Å ut na gol
Prodor Lolića sa lijeve strane, Å”ut, golman Sutjeske brani.
52.'
Gol
Vode gosti. Strelac Dejan RaÅ”ević.
50.'
Å ut na gol
Kontra Sutjeske, Mojović Å”utira, GliÅ”ić Å”alje loptu u korner.
37.'
Å ut na gol
Arbinja oduzima loptu Janičiću, Å”utira iz daljine, GliÅ”ić lako hvata.
33.'
Å ut na gol
Probao je Šikanjić,ali je golman gostiju bio spretan.
23.'
Å ut na gol
Dvije dobre prilike za RaÅ”evića. Nema gola.
22.'
Å ut na gol
Kontra Kozare, Šikanjić iz trka sa dvadeset metara, tuče pravo u golmana.
17.'
Å ut na gol
Prodor MalbaÅ”ića, golman izbacuje u korner, Savanović nakon kornera jako Å”utira, golman brani.
15.'
Å ut na gol
PokuÅ”aj Savanovića nakon slobodnog udarca, ali daleko od gola odlazi lopta.
9.'
Å ut na gol
Lolić za Šikanjića u peterac poslije kontre, golman hvata loptu.
5.'
Postava
Pavle Glisic(G) , Nemanja Janičić , Asmir Hamzić , DraÅ”ko Lolić , Aleksandar MalbaÅ”ić (K), Sergej Govedarica , Mihajlo Savanović , Luka Đurić , Bojan Kremenović , Milan Å ikanjić , NebojÅ”a Runić , DOMAĆI TIM - REZERVE Milan Krunić(G) , Savo Veljkić , Luka Bobić , Bane Matić , David Kisin , Marko MalbaÅ”ić , DuÅ”ko Pepić ,
Postava
Darko Krnojelac(G) , Filip Filipović , Stefan Arbinja , Dejan Mojović , Dejan RaÅ”ević , Mladen Đoković , Đorđe Okuka , Đorđe Milutinović , Bojan Mihajlović , Aleksa Stajić , Ognjen Pljevaljčić (K), GOSTUJUĆI TIM - REZERVE MiloÅ” Pajević(G) , Milan Vladičić , Ognjen Mojović , BoÅ”ko Radović , Marko Ivanović , Dragan Pavlović ,
Å ut na gol
Å ikanjić idealno upoÅ”ljava Govedarica koji iz naleta Å”uta preko gola.
Å ut na gol
PokuÅ”aj Savanovića iz okreta, golman brani.
1 0 pre 2 godine
mm177 je ovo ocenio zelenim kartonom 

IzveŔtaj utakmice

U fočanskom prvoligaÅ”u ogorčeni suđenjem u GradiÅ”ci

23.10.2021 Administrator DC

FDudbaleri Sutjeske iz Foče

Dosta je razloga za nezadovoljstvo i ogorčenjeĀ  u redovima fočanskog prvoligaÅ”a nakon susretaĀ Ā  u GradiÅ”ci.

Nisu igrači Sutjeske poraženiĀ  protiv Kozare, osvojili su bod i nastavili niz bez poraza, ali su sudijskom lakrdijom sprečeni da od 11. kola preuzmu lidersku poziciju na tabeli i potvrde seriju dobrih rezultata u tekućem Å”ampoionatu.

Doputovali su Fočaci u GradiÅ”ku znatno oslabljeni neigranjem kapitena Nikole Mojovića, na golu nije bilo pouzdanog Ā Pajevića, kao ni veznjaka Ā Danilovića, ali to nije sprečilo izabranike Miljana Radanovića da se pokažu malobrojnim navijačima na stadionu Velimir Sombolac u lepom izdanju.

Nakon prvog dela utakmice koji je protekao u izjednačenoj igri bez previÅ”e povoljnih prilika , igrači Sutjeske su na najbolji način otvorili drugo poluvreme i preko iskusnog Ā RaÅ”evića su stigli do vođstva.

Od tog trenutka Sutjeska je odlično kontrolisala igru , bila bolja i nije dopuÅ”tala domaćinu da ozbiljnije ugrozi njihov gol.

Ali ono Å”to nisu uspeli igrači Kozare svojom igrom , obilato su pomogle sudije ovog meča svojim čudnim odlukama .Ā 

Interesantna je i činjenica da je na ovaj susretĀ  delegiran glavni delilac (ne)pravde iz Doboja, a poÅ”to jeĀ  Sloga u direktnoj borbi zaĀ  lidersku poziciju zajedno sa Krupom koju je i porazila u ovom Ā kolu i Sutjeskom to je doprineloĀ  da se joÅ”Ā  viÅ”e sumnja i neobjektivno suđenje na suretu u GradiÅ”ci.

Bez obzira na iznesene činjenice ne smatraju Fočaci i Ā ne upire se prstom u redovima Sutjeske u glavnog sudiju Darka Vukojevića koji je u 73. minutu utakmice dosudio kazneni udarac za domaći tim i ne ističuĀ  ga kao direktnogĀ  krivca za nanesenu nepravaduĀ  .

Ogorčeni su fudbaleri, članovi stručnog Å”taba i vođstvo puta Fočaka ponaÅ”anjem i odnosom četvrtog sudije ovog susreta Bojana Panića iz Prijedora koji je direktno uticao na sudiju Vukojevića i preko sistema za komunikaciju uporno zahtijevao da dosudi penal za Kozaru koji je izgleda samo on vidio na stadionu u GradiÅ”ci.

Nije to signaliziranje promaklo objektivnoj publici kao ni Ā službenim licima, a ni rezervnoj klupi Sutjeske koji su ostali zapanjeni ali i sve popratili posmehom kada je jedan sudar dva igrača Kozare u kome nije bilo kontakta sa gostujućim Ā fudbalerima okarakterisan kao najstroža kazna.

Ā Kozara je iz dosuđenog jedanaesterca stigla do izjednačenja Å”to im je omogućilo i da zavrÅ”e ovaj susret neporaženi.

Ovo nije prvi put da se sudija PanićĀ  nesportski i nekorektno ponio prema Sutjesci.

Odlično pamte Fočaci nekorektno suđenje ovog arbitra u Foči pre par sezona kada je svojim nerazumnim odlukama u meču protiv Tekstilca direktno uticao na ishod ove utakmice koja je koÅ”tala Sutjesku ispadanja iz Prve lige Republike Srpske.

Ā Posle tog susreta iz redova Sutjeske je upućen zahtjev prema takmičarskim organima FSRS Ā i traženo je izuzeće pomenutog arbitra.

I pred utakmicu u GradiÅ”ci skrenuta je pažnja na delegiranje Panića za mečĀ  protiv Kozare, ali su u Foči dobili čvrsta uveravanja da neće biti propusta Å”to se tiče suđenja na ovom meču, nažalost ispostavilo se da Ā to nisu radili Ā bez razloga i da su bili u pravu, a Panić je dobio priliku da se na najbolji način ā€žosvetiā€œ i nastavi svoj nekorektan odnos prema Sutjesci.

Nakon utakmice iz redova Sutjeske je najavljena žalba ,u redovims fočanskog prvoligaÅ”a veruju da će takmičarski organi pregledati snimak sa utakmice u GradiÅ”ci kao i Ā Ā izveÅ”taj službenih lica i uveriti se u iznesene činjenice, a vinovnike sankcionisati.

Iz Sutjeske poručuju da se zahvaljuju ekipi Kozare na domaćinskom prijemu i fer igri i veruju da sve ovo Å”to se desilo nije početak zakulisnih radnji i da ćeĀ  nastavak prvenstva doneti regularnost koja će omogućiti klubovima da se sportski i na zelenom terenu izbore za rezultate koje zaslužuju.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Kozara Sutjeska
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača