XS
SM
MD
LG

2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Semberski derbi u Popovima

08.05.2022 Administrator DC

Ljubitelji fudbala u Bijeljini imaće priliku da danas od 17 časova u Popovima posmatraju okršaj domaće Semberije i Drine iz Amajlija.

To je derbi 21, kola Područne lige, grupa Semberija. Oba tima imaju po 29 bodova, a Semberija mnogo bolju gol razliku. Svi vjeruju da će okršaj Semberije i Drine donijet kvalitetan fudbal.

U prošlom kolu su ekipe bile vrlo efikasne. Domaćin današnje utakmice je savladao Slogu 94 sa 6:0, a tim Drine je porazio Novo doba sa 2:1.

 U oba tabora vlada optimizam pred ovaj susret, Mladen Milanović napadač domaćina kaže da će o pobjedniku odlučivati nijanse:

-Ovaj susret nema pretjeran rezultatski značaj. Ispasti nećemo, a  vrh tabele nam je nedostižan. Isto to vrijedi i za ekipu Drine.  Znači igraćemo za prestiž. Vjerujem da moja ekipa jednom disciplinovanom igrom može do dobrog rezultata. Igra se na našem terenu, pred našom publikom i naravno da smo u prednosti, ali to sve treba potvrditi na terenu. Mi smo spremni i očekujemo fer i korektno nadmetanje, zaključio je Milanović.

Na drugoj strani fudbaler  Drine  Mihajlo Jevtić smatra da će meč biti težak, ali da vjeruje da oni mogu do dobrog rezultata:

-Imaćemo i mi podršku navijača, a naše dvije ekipe se dobro poznaju. Teško da neko tu može da iznenadi. Gledaoci koju dođu moći će sigurno vidjeti kvalitetnu utakmicu, a nadam se i efikasnu.

Podsjećamo da je u prvom dijelu šampionata tim Semberije slavio u Amajlijama sa 2:1, pa je ovo prilika da im se današnji gosti revanširaju za taj poraze.

Područne lige Područne lige Područna liga – Semberija Semberija Drina (A)
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača