XS
SM
MD
LG

4 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
14'
Gol
10'
Gol
IzveŔtaj utakmice

Ozren bolji od Pridjela

09.11.2022 T. Sinkarčuk

Malobrojni gledaoci na stadionu u Petrovu koji su posmatrali duel Ozrena i gostujuće ekipe iz Donjeg Pridjela prisustvovali su odličnoj fudbalskoj predstavi. Domaćin je zabilježio zasluženu pobjedu, a akteri na terenu postigli su čak 6 golova, od kojih su dva data na veoma efektan način.

Prvi gol za OFK Pridjel postigao je S. Petrović u 15. minutu udarcem sa oko 35. metara kada je uočio da je golman domaće ekipe Lazarević napustio gol liniju, ovaj ga je lob udarcem iznenadio.

Ā 

Veoma lijep gol postigao je domaći igrač Z. Petrović u 85. minutu kada je na efektan način izveo slobodan udarac sa oko 22 metra za konačnih 4-2.

Ā Vrijedno je spomenuti da je ovaj duel Ozren- OFK Pridjel bio prvi njihov okrÅ”aj u zvaničnim takmičenjima. Ova dva kluba a osnovana su prije Ā 65 godina, nikada se do sada nisu sastajali.

Utakmica je bila veoma fer i korektna a sudija Tepić iz Dervente nije imao težak zadatak. Mirna, fer i korektna utakmica, bez kartona.

OZREN-OFK PRIDJEL 4-2 (3-1).

Stadion Lužanjak u Petrovu, gledalaca 50, sudija Zoran Tepić iz Dervente. strijelci Gostić u 10. i 32. Lazić Ā 25. i Z. Petrović u 85. minutu za Ozren, S. Petrović u 15. i Dujković (ag) u 83. minutu za OFK Pridjel.

OZREN: Lazarević, Petrović, Nikić, Gostić, Cvjetković, Stefanović, Dujković, Nedić, Pupavac, Rakanović. od 65 Å eÅ”lak, Lazić,

OFK PRIDJEL: Hadžikadunić, Kitić, Ćurković, Maksimović, KrÅ”ić, Jozić, Grahić, Popović, Mitrović, Janjanin, Petrović.

Igrač utakmice Dražen Gostić.

Regionalne lige Regionalne lige Regionalna liga RS - Centar Ozren Pridjel