XS
SM
MD
LG

0 : 3
1.set
16 : 25
2.set
13 : 25
3.set
12 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Gačanke prejake za Paljanke

26.10.2023 Čedo Matović

OK Gacko

U polufinalnom meču Kupa Republike Srpske večeras u Palama odbojkašice Jahorine u susretu sa Gačankama poražene su 0:3 i tako je ekipa ispod Lebršnika izborila plasman u finale u najmasovnijem takmičenju Srpske. 

 

U meču koji je trajao sat i devet minuta sastav iz Gacka, aktuelne prvakinje BiH pravdaju ulogu favorita i lako su obavile posao u tri seta 16:25, 13:25, i 12:25.

Pred oko 100 gledalaca utakmicu su sudili: Jovana Stanišić iz I.N.Sarajeva i internacionalni sudija Nikola Kozić iz Ljubinja, dok je delegat-kontrolor bio Dejan Kebara iz Foče.

Sudije pored aut linije bile su Tijana Veselinović i Tijana Kusmuk, a za zapisničkim stolom bila je Maša Jokić sve iz Pala.

Ekipe su igrale u sastavu:

Jahorina: Mirjana Kovačević, Ana Ognjenović, kapiten libero Katarina Klačar, Kristina Topić, Bojana Milidrag, Ana Đokanović, Anica Ninčić, libero Dragana Cicović, Marija Savić, Isidora Vuković, Sanja Jegdić, Helena Teodorović, Nina Bunjevac Treneri: Dejana Čvoro, Bojan Čvoro 

Gacko: Aleksandra Vuković, libero Sofija Lažetić, Anđela Soknić, Tamara Divljan, Jelena Stanimirović, Jovana Mastilović, Nataša Narančić, Ana Zubac, libero Marija Koprivica, kapiten Ana Gajić, Ivana Radović Treneri: Saša Slijepčević, Goran Koprivica 

Gačanke u finalu čekaju boljeg iz susreta aktuelnog branioca titule Bimal Jedinstva i banjalučkog Borca koji je na rasporedu sutra u Brčkom sa početkom u 18,00 časova.

Pred odbojkašicma Jahorine već u nedelju 29. oktobra slijedi novi izazov, u sklopu 6. kola prvenstva Republike Srpske u dvorani "Peki" u 16,00 časova dočekaće "Zvijezdašice" iz Obudovca.

OK Jahorina

 

Sudije, Jahorina - Gacko

Igračćice Gacka

 

Odbojka Odbojka Kup Republike Srpske Jahorina Gacko
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača