XS
SM
MD
LG

3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bimal poravnao na 1:1 u finalnoj seriji

17.04.2021 Administrator DC

bimal jedinstvo - Bl Volej

ŽOKĀ Bimal-JedinstvoĀ Brčko i Univerzitetski odbojkaÅ”ki klubĀ Banjaluka VolejĀ odigrali su u dvoraniĀ MagnetĀ u brčanskoj Gimnaziji drugu utakmicu finalaĀ Play offaĀ Premijer lige OdbojkaÅ”kog saveza BiH u ženskoj konkurenciji.Ā 

Ā 

Banjalučanke su pobijedile u svom gradu 3 : 0 po setovima: 25 : 23, 25 : 17 i 25 : 29. Drugu utakmicu su sinoć ovi klubovi odigrali u Brčkom.

Pobijedio je ŽOKĀ Bimal-JedinstvoĀ 3 : 1 po setovima 25 : 16, 25 : 17, 27 : 29, 25 : 22 i 25 :12. Utakmica je trajala efektivnih 111 minuta. Rezultat u pobjedama je sada 1 : 1. Treću utakmicu će odigrati ova dva kluba danas (subota) od 19 sati, a pobjednik će biti proglaÅ”en za Å”ampiona Premijer lige odbojkaÅ”ica BiH za sezonu 2020./2021. uz uručenje velikog pobjedničkog Å”ampionskog pokala i zlatne medalje, dok će srebrene primiti poražena ekipa finalaĀ Play offa.

Poslije utakmice kojoj je nazočio gospodin Alija Fatić, predsjednik OS BiH, za naÅ” radio trenerica ekipeĀ Banjaluka VolejĀ Radmila Marković, inače Brčanka je izjavila :

ā€žÄŒestitam ekipi ŽOKĀ Bimal-JedinstvoĀ iz Brčkog koja je pokazala i ovom utakmicom zaÅ”to su sve ove godine Å”ampioni. Moja ekipa se slomila u prvom setu, drugi je bio naÅ”, a ostala dva pokazala su da jeĀ Bimal-JedinstvoĀ viÅ”e željelo ovu pobjedu. Sada smo u jako nezavidnoj situaciji. Težit ćemo u trećoj utakmici da odigramo približno kao Å”to smo odigrali u Banjaluci. Želim disciplinu u igri jer je na ovoj drugoj nije bilo. Domaćini su odigrali hrabrije od nas to i pokazuje rezultat.ā€œ

Smail Pezreović, glavni trener ŽOKĀ Bimal-JedinstvoĀ Äija je ekipa izjednačila rezultat i skinula sa odbojkaÅ”ica imperativ pobjede ističe:

ā€žTo je sada najbitnije, jer je ova naÅ”a ekipa mlada. To su djevojke od 20 godina. Njima je poraz u Banja Luci jako teÅ”ko pao. NaglaÅ”avam, to je prvi poraz uj sezoni. Nisu naučile da gube, pogotovu uĀ play offu. Minulih Å”est dana bilo je jako teÅ”ko raditi na psiholoÅ”kom planu sa željom da vratimo ekipu u ranije stanje. Ova energija večeras, ova kvaliteta, ako to ponovimo u trećoj utakmici nema razloga da brinemo.ā€œ

Ovu sa viÅ”e aspekata važnu pobjedu ostvarile su: Elena Babić, Jovana Biberdžić, DuÅ”ka Kenjalo, Ivana Radović, Irena Vukoje, Žana Dragutinović, Sara Glibić, Matea Vujičić, Ajla Hadžić, Manuela Dragović, Katarina Popović, Iljana Kojić.

Ā Izvor:radio BrčkoĀ 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH - Plej of Bimal-Jedinstvo BL Volley
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača