XS
SM
MD
LG

5 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Petarda Seljaku

19.02.2018 Administrator DC

U utakmici 12. kola Premijer futsal lige BiH, MNK Brotnjo na domaćem je terenu upisao uvjerljivu pobjedu. Na otvaranju proljetnog dijela prvenstva Bro tnjo je svladalo MNK Seljak s uvjerljivih 5:0.

Pet minuta prije kraja prvog poluvremena Kristijan Pantić postigao je pogodak za 1:0, a domaći igrači u nastavku su potvrdili pobjedu s joÅ” četiri pogotka. U drugom poluvremenu na 2:0 povisio je Tomislav BoÅ”njak u 24. minuti, nakon čega je Marin Å unjić u 28. minuti povisio na 3:0, a samo minutu kasnije Ivan Marković pogodio je mrežu Seljaka za 4:0.

Pogodak za konačnih MNK Brotnjo ā€“ MNK Seljak 5:0 postigao je Ilija Å imić. Å imić je u svom debiju u dresu Brotnja u Premijer futsal ligi BiH postigao pogodak tri minute prije kraja i tako se na lijep način predstavio ljubiteljima futsala u Čitluku.

MNK Brotnjo: Ivanković, Pantić, Grgić, Marković, Å unjić, Medić, Božić, Dujmović, Å imić, Prusina, Granić, Marić, Odak, BoÅ”njak. Trener: Matej Čilić.

MNK Seljak: Vidović, Maleta, Ivković, Semren, Kaić, Miočević, Ćorić, Čolak, Grgić, Dalić, Palavra, KriÅ”to, Kovač. Trener: Ivo Krezo.

MNK Brotnjo

Futsal Futsal Premijer liga BiH Brotnjo Seljak
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača