XS
SM
MD
LG

24 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Borac blizu finala Kupa BiH

07.03.2019 Vladimir Šutvić, Borac-Sport

Рукометаши Борца на корак су од финалног двомеча Купа Босне и Херцеговине! Црвено-плави су вечерас, у пуној дворани КСЦ Младост у Високом, у првом полуфиналном мечу савладали домаћу Босну, лидера Премијер лиге БиХ, резултатом 24:28 и низ без пораза у свим такмичењима продужили на 13 мечева.

Већ у првом полувремену изабраници Мирка Микића били су пет корака испред ривала (3:8), захваљујући серији 6:1 послије резултата 2:2 у уводним минутима утакмице. На одмор између два полувремена отишло се при предности Борца од четири гола (10:14), а резултатски капитал је наш тим чувао до 47. минута, када су играчи Едхема Сирће голом Мухамеда Торомановића дошли до изједначења (20:20). Ипак, у наредним минутима домаћи су направили неколико техничких грешака у фази напада, што је Борац успио да казни те прво поново одмакне на разлику од два гола (24:26), а потом и да исту за исто толико погодака увећа до посљедњег оглашавања сирене.

Највећи допринос у Борчевој побједи дали су Милош Њежић и Деан Шешић, који су постигли по 7 голова, док су у редовима Босне предњачили Имамагић и Хармандић са 6.

Реванш утакмица игра се у сриједу, 13. марта, у дворани Борик, али ће Борац прије тога у суботу, 9. марта, у утакмици 17. кола Премијер лиге БиХ гостовати Вогошћи Пољине Hills, која је у свом мечу полуфинала куп-такмичења поражена у Љубушком од Извиђача резултатом 27:23.

БОСНА – БОРАЦ 24:28

Dворана: КСЦ Младост у Високом, судије: Арнаутовић и Јовић, седмерци: Босна 3 (2), Борац 4 (3), искључења: Босна 10 минута, Борац 10 минута.

БОСНА: Грчо, Сирћо, К. Чабаравдић 5, Бурић 1, Капић 2, Хармандић 6, Чоло, Балта, Омановић 1, Селимовић, Торомановић 3, Имамагић 6, Бабић. Тренер: Едхем Сирћо.

БОРАЦ: Унчанин, Ђурђевић, Даничић 2, Мијатовић 1, Љубишић 1, Бубић, Суботић, Њежић 7, Савић 3, Лукић 1, Миљковић, Рађеновић 1, Ћелић (2), Шешић 7, Буљина, Дакић 3. Тренер: Мирко Микић.

 

Ostalo Ostalo Kup BiH Bosna Borac M:TEL
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača