XS
SM
MD
LG

2 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Vojkovići. Stadion Famosa. Sudija: Dalibor Stupić (Trebinje). Pomoćnici: Stefan Bokić (Trebinje), Ranko Vulić ( Trebinje). Delegat: Mladen Vujadinović (Nevesinje). Posmatrač: Siniša Marković (Foča).
Gol
Pogotkom Tešanovića,sa bele tačke, Famos je stigao do prednosti.
Gol
Stiže gost do poravnanja. Pogodio je Jovanović.
Izveštaj utakmice

Jedinstvu kriv sudija

11.08.2019 Administrator DC

Na startu Druge lige, grupa Istok fudbaleri Jedinstva iz  Brodca gostovali su kod Famosa u Vojkovićima. Poraženi su rezultatom 2:1,a na svojoj Fejsbuk stranici  ''opleli'' su po sudiji Daliboru Stupiću, iz Trebinja. Evo šta su napsilai:

Igrač utakmice je definitivno  glavni arbitar Stupić Dalibor iz Trebinja. 

Nepostojeći penal, nakon kog su domaći poveli, i nepostojeći, krajnje apsurdno dosuđen slobodan udarac,  na ivici šesnaesterca,  iz koga su došli do vođstva, u poslednjim minutama meča, definitivno su dvije su situacije koje su obilježile današnji susret.

Malo je reći da je direktno uticao na ishod meča, između dvije kvalitetne ekipe, a  koje su pokazale jednu mušku i dinamičnu igru, u kojoj je u prvom poluvremenu domaćin bio za nijansu bolji rival, a u drugom Jedinstvo znatno agilniji i kvalitetniji tim na terenu, i pored povrede dva ključna igrača, prvo Darka Mitrovića, a zatim i Predraga Ristića, koji su morali prerano da napuste meč.

Nažalost, objektivni utisak je da je rezultat je nerealno mjerilo odnosa snaga na  meču, i da je domaći Famos  nezasluženo došao do čitavog plijena. 

Okrećemo se sledećem susretu i još jednom gostovanju u nizu, u Višegradu,piše na Fejsbuk stranici Jedinstva.

Prvo kolo Druge Lige RS ISTOK

FK FAMOS (I. Ilidža) - FK JEDINSTVO (Brodac) 2:1 (0:0)

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Famos Jedinstvo