XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 18
2.set
25 : 19
3.set
25 : 16
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Zvijezda iz Obudovca bolja od Glasinca

08.10.2019 Čedo Matović

Crvena zvjezda , Obudovac

"ZvjezdaŔice" iz Obudovca bolje od "Glasinki"

Nakon poraza na otvaranju sezone u Ljubinju odbojkaŔice iz Obudovca su u 2. kolu prvenstva Republike Srpske savladale neugodne Sokočanke maksimalno 3:0 po setovima 25:18, 25:19 i 25:16.

"Zbog radova na rekonstrukciji SD u Obudovcu nismo mogli da treniramo u naÅ”oj sali tokom sedmice, a i utakmicu smo morali da igramo u Pelagićevu kao domaćini. Zbog svega toga priprema same utakmice je bila otežana ali smo ipak doÅ”li do vrijednih bodova.NaÅ”a ekipa je spoj mladosti i iskustva pa su i oscilacije u igri očekivane jer u postavi imamo dvije igračice iz pionirske ekipe koje se polako adaptiraju na seniorsku konkurenciju. Ekipa Glasinca je stabilan prvoligaÅ” koji ima dobru Å”kolu odbojke, a za nas često neugodan protivnik pa nam i sa te strane pobjeda puno znači.Narednog vikenda gostujemo ekipi bijeljinskog Radnika koja posjeduje kvalitet i ima visoke ambicije, a mi ćemo pokuÅ”ati da joj se suprostavimo" izjavio je trener "ZvjezdaÅ”ica" Milenko PeruÅ”inović za naÅ” portal.

Lijepu odbojkaŔku priču Odubovljanki upotpunile su i pionirke koje su startovale pobjedom u Pionirskoj ligi gdje su savladale Rudar-Ugljevik maksimalnim rezultatom.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Crvena zvijezda Glasinac
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača