XS
SM
MD
LG

31 : 31
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Trebinjci kivni na delegata

09.03.2020 Administrator DC

Na svojoj Fejsbuk stranici, a povodom deŔavanja u meču sa Konjuhom (31:31) oglasio se Rukometni klub Leotar. Njih post objavljujemo u potpunosti:

Ā 

Jutro je pametnije od noći, i mi smo joÅ” viÅ”e ubijeđeni da smo sinoć odlukom delegata utakmice drastično oÅ”tećeni. Delegat je poslije dosuđenog sedmerca od strane sudija, poniÅ”tio odluku sudija i svojom piÅ”taljkom svirao kraj utakmice????
Poslije onoga Å”to nam se jesenas deÅ”avalo u Živinicama, kada su nam sudije u zadnjoj sekundi poniÅ”tile čist pogodak, i pri tom nisu svirali sedmerac i time nas odÅ”tetile za osvajanje makar jednog boda, skoro na isti način u naÅ”oj dvoraniĀ ostajemo bez bodova. Sinoć smo vidjeli da nam se deÅ”ava situacija gdje delegat utakmice direktno utiče na krajnji rezultat utakmice i time nas odÅ”tećuje za vjerovatno dva boda, Å”to u ovakvoj Premijer ligi BiH znači mnogo!
Sigurno je da ćemo se žaliti, mada znamo da i proÅ”li put sudijski dvojac je kažnjen nedelegiranjem samo dva kola, a jasno je kakav su propust napravili!
Video koji je napravio naÅ” vjerni navijač Dragan Pavić, dokazuje da je ostalo 6 sekundi do kraja utakmice kada je počeo zadnji napad. Na ovom snimku se tačno vidi zvanični sat u dvorani.

Ā 

Napravili smo i snimak ekrana kada je Srdanović fauliran i kada je veće pao. Na prvom je vrijeme na satu 59:59 a na drugom 60:00! To jasno dokazuje da su sudije bile u pravu, a i zvuk sirene se čuje tek kada je Srdanović bio na podu.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Leotar Konjuh