XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Oprezno u Zvorniku

13.11.2019 Sportki žurnal

Trenutno poslednjeplasirani tim premijerligaškog karavana BiH Zvijezda-09 iz Etno sela Stanišići u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske gostuje u Zvorniku kod Drine. Crveno-beli su favoriti protiv nekadašnjeg premijerligaša, a danas drugoligaša, ali su izabranici trenera Adnana Zildžovića svesni činjenice da im pobeda neće doći sama od sebe i da će morati na terenu da se izbore za nju.

-Prvenstvenu pauzu počinjemo takmičarskom utakmicom u Kupu Republike Srpske i nastojaćemo da u Zvorniku prikažemo dopadljivu, efikasnu igru, odnosno ostvarimo rezultat koji će nas odvesti dalje, u polufinale. Mislim da imamo rivala po meri, a ovaj meč će nam poslužiti i da vidimo s kakvom formom i snagama ulazimo u poslednja tri kola prvenstva koje je za nas, ipak, prioritet – rekao je Adnan Zildžović, trener kluba iz Etno sela Stanišići.

 

Svesni su u taboru Zvijezde-09 da ih očekuje zahtevna utakmica u Zvorniku protiv čvrste i neugodne ekipe Drine.

-Pred nama je izazovnih i zahtevnih 90 minuta, Drina se sigurno neće skloniti, moraćemo da budemo oprezni i da ne srljamo jer domaćin zna da kažnjava greške. Zvorničani su minulog vikenda ostali neporaženi u derbiju u Trebinju protiv Leotara i taj rezultat nas opominje da trebamo da budemo ozbiljni i na maksimalnom nivou. Verujem u našu pobedu – istakao je Milun Avramović, golman Zvijezda-09.

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Drina Zvijezda 09