XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica zavrŔena
Leotar dobio 1:0 i sada se nalazi sam na vrhu tabele.
90'
Ostalo
Leotar bolji i zasluženo vodi sa 1:0.
60'
Å ut na gol
Ekipa Kozare je izvela dobar napad, ali su pogodili prečku domaćeg gola.
60'
Gol
Tim iz Trebinja vodi sa 1:0.
43'
Å ut na gol
Dobar napada Leotara, ali je golman Kozare zaustavio Å”ut domaćeg igrača.
35'
Ostalo
Leotar mnogo bolji i angažovaniji. Propustili su tri velike prilike.
18'
Protokol
Glavni sudija: Ajder Vanja Delegat utakmice: Pisić Milorad Prvi pomoćni sudija: Ivančević SiniÅ”a Drugi pomoćni sudija: Stjepanović Dejan 4. sudija: Alekisć Nemanja
0'
Postava
Postava: Srđan Andrić , Risto PeriÅ”ić, Ognjen Å eÅ”elj , Anel Ramić, Dragan Ristić, Stefan Paranos , Andrej Đurić , Zoran Milić, Danilo Å ipovac , Lazar Zečević, MiloÅ” Sekulović: Na klupi: Mićo Vukanović, Nikola Medan , Din Ćutahija , Aleksa Spaić, Nikola Prebiračević
0'
Postava
Postava: Srđan Modić, Asmir Hamzić, DraÅ”ko Lolić, Aleksandar MalbaÅ”ić, Aleksandar Popović, Perica Guskić, Bane Matić , Dragan Domuzin , Bojan Batar, Srđan Eskić, Milan Å ikanjić . Na klupi: Pavle GliÅ”ić , Sergej Govedarica , Đorđe Veljkić, Vladimir Petković, Marko MalbaÅ”ić , DuÅ”ko Pepić , Marko Koljanin
0'
IzveŔtaj utakmice

Leo melje redom

05.09.2020 Administrator DC

Leotar - Kozara 1:0

U 5. kolu Prve lige Republike Srpske FK ā€œLeotarā€ je na domaćem terenu pobijedio FK ā€œKozaruā€ iz GradiÅ”ke sa 1:0 (1:0). To je četvrta uzastopna pobjeda Trebinjaca, a nanijeli su prvi poraz Kozari. Nakon petog kola Leotar se nalazi na čelu tabele sa 13 bodova.

Tokom prvih 45. minuta domaćin je bio bolji i stvorio je nekoliko izglednih prilika za gol. Prvo je Å ipovac u 8. minutu sa 15 metara Å”utirao pred desne stative gostiju, a Zečevićev Å”ut u 15. minutu proÅ”ao je pored same lijeve stative.

Samo tri minuta kasnije Å ipovac je izaÅ”ao sam ispred golmana Modića, ali njegov Å”ut golman gostiju je odbranio. Đurićev Å”ut u 37. minutu golman gostiju je odličnom odbranom spasio svoju mrežu, ali mu to nije uspjelo u 42. minutu. Tada je Milić ubacio loptu u Å”esnaesterac gostiju gdje je bio Å ipovac koji je iskoristio greÅ”ku gostujuće odbrane i sa lakoćom postigao vodeći gol za domaćina.

Na taj način domaćin je iskoristio svoju dobru igru i sa rezultatom 1:0 otiÅ”lo se na odmor. Treba napomenuti da je tokom prvog poluvremena sudija Ajder dao tri kartona i to Zečeviću i PeriÅ”iću, a kod gostiju Domuzinu.

U drugom poluvremenu gosti su prvi zaprijetili u 65. minutu klada je Lolić sa ivice Å”esnaesterca pogodio prečku. To je bio i prvi Å”ut gostiju prema golu domaćina. Iz kontranapada Zečevićev Å”ut je odbranio golman gostiju.

Pozdrav navijačima na gradiliŔtu

Å ipovčev Å”ut na asistenciju Sekulovića iskosa sa desetak minuta proÅ”ao je kraj lijeve stative gola gostiju. Do kraja utakmice nije bilo prilika tako da je utakmica zavrÅ”ena rezultatom iz prvog poluvremena 1:0.

Nakon meča trener Oleg Ćurić imao je samo riječi hvale na račun svoje ekipe koja se borila tokom svih 90 minuta i zasluženo doÅ”la do pobjede.

ā€œSvaka čast mojim igračima ovo niko od nas nije očekivao i naÅ”e ambicije su i dalje da budemo stabilan prvoligaÅ”. Idemo korak po korak, a pred nama je dosta joÅ” utakmicaā€, rekao je Ćurić.

Lijepa slika viđena je nakon utakmice kada su se svi igrači zajedno sa trenerom Ćurićem skupili ispred semafora i poklonila se vjernim navijačima koji su bili naĀ  zgradi u neposrednoj blizini I tokom cijele utakmice davali im podrÅ”ku.

Narednog vikenda ekipa iz Polica ide u Doboj gdje je dočekuje FK ā€œSlogaā€.

Leotar - Kozara 1:0 (1:0)

FK ā€žLeotarā€œ: PeriÅ”ić, Andrić(od 92.minuta Stajić), Å eÅ”elj, Paranos, Ristić(od 79. minuta Medan), Ramić, Milić(od 79. minuta Medan), Đurić, Å ipovac(od 88.minuta Ćutahija), Zečević(od 92.minuta Prebiračević), Sekulović. Trener Oleg Ćurić.

FK ā€žKozaraā€œ: Modić, Hamzić, Lolić, A. MalbaÅ”ić, Popović, Guskić, Matić(od 46. minuta Koljanin), Domuzin(od 46. minuta Veljkić), Eskić(od 87.minuta M.MalbaÅ”ić), Batar, Å ikanjić. Trener: Predrag TomaÅ”.

Izvor: trebinjelive.com

Navijači na ''tribinama'' u Trebinju

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Leotar Kozara
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača