XS
SM
MD
LG

62 : 83
1/4
17 : 24
2/4
10 : 22
3/4
22 : 18
4/4
13 : 19
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Partizan razbio Moranr

25.10.2022 Administrator DC

Partizan Mozzart Bet je zabeležio četvrtu pobedu u isto toliko odigranih kola regionalne AdmiralBet ABA lige. U barskom SC "Topolica" crno-beli su ubedljivo savladali domaći Mornar sa 62:83 i tako napravili najbolji mogući uvod u novi duel Evrolige koji ih očekuje u četvrtak, kada u Štark arenu stiže Žalgiris. 

 

Od početka meča u Baru, Parni valjak je uz tradicionalno veliku podršku svojih navijača u "Topolici" stekao osetniju prednost koju su domaći tokom meča samo jednom uspeli da ugroze, prišavši na 22:24 početkom druge deonice. Od tada, crno-beli su ponovo preuzeli kontrolu nad utakmicom i iz minuta u minut uvećavali svoju prednost. 

Devetnaest poena razlike na polovini susreta bili su dovoljna zaliha za mirnije drugo poluvreme u kojem je Partizan Mozzart Bet priveo utakmicu kraju i došao do važne pobede na gostujućem terenu. 

Posle meča, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio: 

"Prvi utisak je, možda onaj koji je najvažniji. To je gostoprimstvo, na koje smo ponovo naišli ovde u Baru. Želim da se zahvalim braći Pavićević na fantastičnoj dobrodošlici i na zaista jednom fantastičnom odnosu koji postoji između dva kluba i među nama lično. Takođe želim da se zahvalim navijačima Partizana koji su došli u velikom broju da podrže ekipu, kao i domaćim navijačima Mornara koji su napravili, zaista odličnu atmosferu i mislim da je bilo zaista lepo veče. Što se tiče utakmice, kao pred svaku utakmicu smo napravili analizu i probali da pronađemo način kako treba da dobijemo meč. Mislim da smo zahvaljući agresivnosti u odbrani dosta toga napravili. To je na momente izgledalo mnogo dobro, ali je bilo i nekih loših trenutaka. Ono čime apsolutno nisam zadovoljan, to je naša igra u napadu. Igrali smo nervozno, pravili neverovatne odluke i mislim da je to ono o čemu ćemo da razgovaramo na prvom sledećem treningu", poručio je Obradović.

Mornar Barsko zlato: Rasel 9, Mihailović 19, Pirs, Vranković 4, Kovačević, Marljukić, Pecarski 19, Miković 2, Vujačić 9, Diong, Vranješ, Kovačević

Partizan Mozzar Bet: Vukčević 2, Ledej 18, Koprivica 8, Panter, Papapetru 7, Egzum 8, Jovanović, Naneli 11, Lesor 1, Trifunović 7, Anđušić 16, Madar 5

(Foto: Media Pro, video: Mornar Barsko zlato, AdmiralBet ABA liga) 

Međunarodna koÅ”arka Međunarodna koÅ”arka AdmiralBet ABA liga Mornar Barsko zlato Partizan Mozzart Bet
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača