XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Remi u Dvorovima najpravedniji

22.08.2016 Mijodrag Jakovljević

U jednom od derbija 2. kola Druge lige RS, Istok u Dvorovima domaći Proleter i Famos iz Vojkovića su odigrali neriješeno, što je i najrealniji ishod meča.

Gosti su se pokazali kao vrlo dobra ekipa iako u svom sastavu nisu imali nekoliko standardnih igrača. Famos je i prvom dijelu bio bolji, bilo je po nekoliko prilika na obje strane ali bez realizacije. Gosti su poveli u 53. minutu kada je Tošović sa 35 metara pogodio desni ugao golmana Simojlovića. Poslije toga Proleter preuzima incijativu i više se igralo pred golom Govedarice koji je pokazao sigurnost, a dva puta je pogođena prečka. U 78. minutu poslije slobodnog udarca sa lijeve strane, lopta je ubačena u peterac gostiju, u gužvi Grabež je bio snalažljiv i izjedačio. Poslije toga ređale su se prilike na obje strane, ali su kontre gostiju bile konkretnije i opasnije.

Gosti su od 81. minuta igrali sa 10, a od 90. minuta sa devet igrača jer su pocrvenili B. Govaradica i Bjelica, ali su uspjeli da sačuvaju remi.

PROLETER - FAMOS 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Tošović (53), 1:1 Grabež (78).
Stadion: Proletera.
Gledalaca: 100.
Sudija: Boško Rakić (Ugljevik).
Žuti kartoni: Lukić (Proleter),Tošović, Mičić, Frganja (Famos).
Crveni kartoni: B. Govedarica (Famos) u 81. i Bjelica u 90. minutu.

PROLETER: Simojlović, Vlaćić, Milošević, Vanovac, Anđelić (od 88. min. Milić), Grabež, Lukić, Rakita, Maksimović (od 68. min. Ivanović), Jeftić, Blagojević.

FAMOS: D. Govedarica, Janković (od 65. min. B. Govedarica), Frganja, Ćeha, Blažić, Koprivica, Bjelica, Kuljanin, Tošović, Lalović, Mičić.

Igrač utakmice: Tošović (Famos).

Fudbal Fudbal Druga liga RS – Istok Proleter Famos
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača