XS
SM
MD
LG

3 : 1
1.set
25 : 16
2.set
23 : 25
3.set
25 : 15
4.set
25 : 23
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

OdbojkaŔice Glasinca pobjedom zavrŔile sezonu

14.04.2019 M.Muharemović

Glasinac - Slavija 3:1

Ā OdbojkaÅ”ice Glasinca sa Sokoca, u 18. kolu Prve lige Republike Srpske, pobijedile su, na svom parketu, ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva rezultatom 3:1 u setovima i trijumfalno okončale sezonu.

Utakmicu bolje otvaraju domaće odbojkaÅ”ice i prvi set rjeÅ”avaju rezultatom 25:16. U drugom setu ekipa SlavijeĀ  zaigrala je kvalitetnije i uspjeva da dobije ovaj period sa 25:23, ali u narednom dolazi do pada u njihovoj igri koji koriste sokočanke, lako osvajaju set (25:15) i dolaze do prednosti od 2:1. U četvrtom setu viđena je kvalitetna igre obje ekipe koja je dovela do neizvjesne zavrÅ”nice koju u svoju korist rjeÅ”ava Glasinac sa 25:23 i dobija utakmicu sa 3:1.

ā€žUspjeli smo pobjedom da zavrÅ”imo sezonu iako smo danas igrali bez kapitena Snježane ViÅ”njić, čije iskustvo nam je nedostajalo u momentima kada se lomio rezultat. Mlada smo ekipa za koju treba imati strpljenja i čestitam djevojkama na ovoj pobjedi. U narednom periodu nas očekuje juniorsko prvenstvo , koje se igra krajem mjeseca, i utakmice u kupu tako da ćemo nastaviti sa radom iako je liga zavrÅ”ena.ā€œ, izjavio je trener Glasinca Marko Obrenović.

Trener Slavije, Miroslav Lučić, čestitao je odbojkaÅ”icama Glasinca na pobjedi.

Glasinac bolji od Slavije

ā€žOčekivao sam joÅ” jedan set s obzirom na kretanje rezultata i odnos snaga na terenu ali očigledno da Glasinac posjeduje određeno iskustvo koje mi joÅ” nemamo. Nas očekuje utakmica baraž za opstanak protiv ekipe Drine iz Zvornika i nadam se da ćemo sačuvati prvoligaÅ”ki statusā€œ, dodao je Lučić.

Glasinac je ovom pobjedom ligaŔku sezonu zavrŔio na 5. mjestu tabele, a novi Ŕampion Republike Srpske je viŔegradska Drina.

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Glasinac Slavija
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača