XS
SM
MD
LG

4 : 1
Poluvreme
3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Å ut na gol
Pravo čudo Å”ta je dobranio Novaković.
46'
0 0 pre 3 godine
7 komentara
Mići
Konačan rezultat Sutjeska-Podrinje 4-1
pre 3 godine 0 Ā· 0
Mići
4-1 za Sutjesku strelac fenomenalni Nikola Mojović u 79 minutu
pre 3 godine 0 Ā· 0
Mići
3-1 DoŔlo Dragan smanjuje rezultat sa 11 metara
pre 3 godine 0 Ā· 0
Mići
3-0 za Sutjesku strelac Nikola Mojović sa 11 metarau 42 minutu
pre 3 godine 0 Ā· 0
Administrator DC
Na dva na lu za Sutjesku povisio je Nikola Mojović sa 11 metrara,
pre 3 godine 1 Ā· 0
Mići
2-0 Nikola Mojović 22 minut
pre 3 godine 1 Ā· 0
Mići
1-0 za Sutjesku strelac Ognjen Pljevačić u 17 minutu
pre 3 godine 1 Ā· 0

IzveŔtaj utakmice

Gozba i na tareneu

08.11.2020 SlaviÅ”a VukaÅ”inović

Debi začelja u potpunosti je ispunio očekivanja, a fudbaleri Sutjeske su bili ubjedljivi protive ekipe Podrinja.Definitivno je dolazak na mesto Å”efa stručnog Å”taba Miljana Radanovića s Stanislavom Seklićem Ā i povratak u ekipu Nikole Mojovića doneo potpuni preokret u igru fočanskog prvoligaÅ”a i nagovestio da će Sutjeska nakon zimske pauze biti ekipa koju će svi morati respektovati. Od početka meča domaći igrači su nametnuli svoj stil igre pa Tadić u 3, potom RaÅ”ević u 7. iĀ  Radović u 10 minutu ne koriste dobre prilike.Igrao se 15 .minut kada je Nikola Mojović izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane u kaznenom prostoru pronaÅ”ao Pljevaljčića koji je visoko skočio i glavom smestio loptu u mrežu nemoćnog Bodiroge.Samo osam minuta kasnije RaÅ”evića je u svom kaznenom prostoru sapleo Mulamustafić a sudija Žarić je pokazao na belu tačku, siguran sa 11 metara bio je Nikola Mojović .U 42. minutu nakon udarca iz ugla Klasanović je pred svojim golom faulirao Tadića a sudija Žarić je ponovo bio neumoljiv i pokazao da je to kazneni udarac a Nikola Mojović sa penalaĀ  ponovo trese mrežu Podrinja za ubedljivih 3:0.Kada se očekivao kraj prvog dela Milenković je pred domaćim golom igrao rukom a sudija Žerić ponovo pokazuje na penaltik ovaj put za goste pa je DoÅ”lo uspeo sa 11 metara da ublaži rezultat pa se naodmor otiÅ”loĀ  pri vođstvu Sutjeske 3:1.

I u drugom delu domaći igrači su bili bolji ,već u 46. minutu Sutjeska je imala stopostotbnu priliku Tadić je lepo uposlio RaÅ”ević koji je joÅ” bolje Å”utirao ali se odličnomĀ  intervencijom istakao Bodiroga.Minut kasnije Tadić je sa 16. metara zamalo bio nepracizan.U 66. minutu Nikola Mojović je ponovo bio odličan asistent ali Bokić se nije najbolje snaÅ”ao pred golom gostiju.I konačno u 79.minutu usledio je brz kontranapad domaćeg tima Tadić je Å”utirao lopta se od stative odbila do Nikole Mojovića najboljeg aktera ovog mečaĀ  koji glavom pogađa mrežu Podrinja svojim het trikomĀ  za konačnih 4:1.Do kraja su Fočaci mogli i povećati vođstvo ali se u dva navrata istakao Bodiroga kada je odbranio udarce Bokić a u 85. i RaÅ”evića u 89.minutu.

Ā SUTJESKA (F) - PODRINJE (J) 4:1 (3:1)

Gradski stadion. Bez gledalaca. Sudija: Dragan Žarić (Kotor VaroÅ”). Strelci: Pljevaljčić Ā 17. Ā N. Mojović 23. 42. i 79. (Sutjeska),Ā  DoÅ”lo u 45.(Podrinje) Žuti kartoni;

D. Mojović, Mirković, RaÅ”ević, Bokić (Sutjeska) Mulamustafić, Klasanović, DoÅ”lo, Bodiroga, trener Jusufović (Podrinje)

Sutjeska (F) - TomićĀ  , RaÅ”ević , D. Mojović, Ā ,Radović Ā (od 59. Bokić ), N. MojovićĀ  (od 84. Pavlović), Tadić, MilutinovićĀ  DačevićĀ  (od 53. O. Mojović ), Pljevaljčić , Milenković , MirkovićĀ  (od 59. Filipović )

PodrinjeĀ  (J) - Bodiroga , Mulamustafić , Klasanović, DoÅ”lo, ĐokićĀ  od 85. Alić) ,Lukić , A. Arnautović Savić J.Arnautović Ā (od 66. Dujković) ,Nasufović , Ristanović.

Igrtač utakmice: Nikola Mojović (Sutjeska)

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Sutjeska Podrinje