XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Tri komada Želji

14.10.2017 Slobodan Živanić

Fudbaleri derventskog Tekstilac u okviru 10. kola Prve lige RS dočekali ekipu Željezničara iz Banja Luke i upisali novu pobjedu.

Prvi dio igre na početku susreta u potpunsoti je priapo domaćima koji si nizali svoje prilike. Sjajnu priliki imao je brzonogi Zarić, nakon toga dva puta je zaprijetio i Perić, ali mreže miruju.  Konačno u 38. minuti slomljen je Kukrika golman Želje, a pogodak je postigao Perić, što je bio i rezulat na kraku prvog dijela.

U nastavku domaći imaju više loptu u posjedu, ali bez opasnosti. Dobru priliku imaju gosti u 61. minuti preko Šatare, ali lopta ide iznad gola mladog Pećića. Samo  nakon što je ušao u igru, Milan Brković u svom prvom kontaktu sa loptom postiže pogodak za 2:0. U 83. minuti svoj drugi gol na utakmici, a šesti u sezoni postiže Perić Ozren za 3:0.

U narednom kolu Tekstilac gostuje u Gradišci kod Kozare, dok Željezničar dočekuje Zvijezdu.

FK Tekstilac – FK Željezničar 3:0(1:0)

Gradski stadion Derventa

Sudija Mladen Mirić(Bijeljina).

Žuti kartoni: Komlenović, Marić, Duspara, Đuričić(Tekstilac);

Strijelci: Perić ‘38, Brković M. ‘65, Perić ‘83

FK Tekstilac: Pećić, Marić (od 87. Brković S.),Jolović, Kovač, Đuričić, Perić, Milaković (od 85. Simić), Ćorić, Komlenović, Duspara (od 64. Brković M.), Zarić. Trener: Marko Stojić.

FK Željezničar: Kukrika, Kević, Pavlović, Šaula (od 45. Ružičić), Šatara (od 89. Tadić), Bosančić, Marković (od 69. Kuzmanović), Krunić, Jokanović, Malić, Bilal. Trener: Branislav Krunić.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Tekstilac Kort Željezničar Sport Team
campino je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu