XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Po bod Krupi i Radniku

21.10.2018 Administrator DC

Ā 

Krupa i Radnik su podijelili bodove u 14. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, bilo je 0:0.

Već u četvrtoj minuti zaprijetili su ā€˜ā€™Plaviā€™ā€™, ali je pokuÅ”aj Ognjena Đelmića otiÅ”ao preko gola da bi tri minute kasnije isti igrač bio u velikoj Å”ansi. ZaobiÅ”ao je golmana Mateja Markovića, ali je predugo je razmiÅ”ljao, te je njegov pokuÅ”aj sa gol linije izbacio MiloÅ” KariÅ”ik. U 18. minutu susreta Irfan Hadžić je Å”utirao preko gola da bi minut kasnije golman Krupe Marković odbranio njegov pokuÅ”aj.

Najbolju Å”ansu domaći su imali u 22. minutu susreta kada je napadač Slobodan Milanović pogodio stativu da bi u nastavku akcije Å”utirao preko gola.
Irfan Hadžić je u 24. minutu susreta bio neprecizan baÅ” kao i Demir Peco četiri minute kasnije da bi potom ponovo golman Krupe Marković odbranio Đelmićev udarac. Do kraja su domaći prijetili preko Jove Lukića, ali promjene rezultata nije bilo, pa se na odmor otiÅ”lo pri rezultatu 0:0.

Prvu Å”ansu u nastavku vidjeli smo u 60. minutu utakmice kada je golman Radnika Mladen Lučić glavom izbacio jednu loptu koja je doÅ”la do Stefana Savića, a on je Å”utirao sa velike udaljenosti, međutim SlaviÅ”a Radović sjajno intervenisao i spriječio domaće da dođu do vođstva.

U nastavku akcije pokuÅ”ao je KariÅ”ik nakon kornera, ali Å”utirao je pored gola da bi u 67. minutu Alkesandar GliÅ”ić mlako Å”utirao, te je ostalo 0:0. Igrala se 75. minuta kada je rezervista Nedim Mekić dobro Å”utirao, ali je lopta otiÅ”la preko gola, a minutu kasnije Krupe je pokuÅ”ala preko agilnog Lukića ali je ostalo 0:0. Golman Krupe Matej Marković je u 83. minutu zaustavio udarac DuÅ”ana Martinovića da bi posljednju Å”ansu na utakmici imali domaći preko Bojana Golubovića koji je izblokiran, te je ostalo 0:0.

KRUPA ā€“ RADNIK 0:0

Stadion: Krupe u Krupi na Vrbasu. Gledalaca: 150. Sudija: Bilbija Luka (Prijedor). Žuti kartoni: Makitan, Nikolić (Krupa), Đelmić, GliÅ”ić, Franić, Mekić (Radnik).

KRUPA: Marković, KariÅ”ik, Redžić, Makitan, Lukić, Nikodijević, Aganspahić (60. minuta Golubović), Savić (70. minuta Handžić), Nikolić, Milanović (75. minta Crnov), Maksimović.

RADNIK: Lučić, Radović, Franić, Martinović, SuÅ”ić (46. minuta Mekić), Đelmić (63. minuta GliÅ”ić), Vasić, Peco (85. minuta Brković), Hadžić, Đurić, Isić.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Krupa Radnik
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača