XS
SM
MD
LG

Budućnost VOLI Podgorica
16.01.2021 18:00
Partizan NIS Beograd
80 : 72
1/4
20 : 21
2/4
21 : 15
3/4
13 : 18
4/4
26 : 18
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Partizan sve dalje od F 4

17.01.2021 Administrator DC

Budućnost - Partizan

Crno-beli nisu uspeli da savladaju Budućnost na gostovanju u Podgorici. Iako je rezultat nakon tri četvrtine bio nerešen, domaći sastav je u poslednjoj deonici bio precizniji, pa su bodovi ostali u Podgovrici. Budućnosti je stekla prednost početkom utakmice, ali je Partizan NIS uzvratio, te preokrenuo rezultat i došao do vođstva od pet poena razlike. Ipak, nakon uzvratnog naleta domaćeg sastava, crno-beli su nakon prve četvrtine imali svega poen prednosti 20:21. U drugoj četvrtini, Budućnost je ponovo preuzela vođstvo, pa se na petnaestominutnu pauzu otišlo pri rezultatu 41:36.

 

U nastavku meča timovi su se smenjivali u vođstvu, da bi u poslednjoj četvrtini domaćin u jednom trenutku stigao čak i do dvocifrene prednosti.  Crno-beli su uspeli da se vrate na tri poena zaostatka, ali nisu uspeli u potpunosti da preokrenu rezultat, te je meč okončan rezultatom 80:72.

Na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice, trener crno-belih Saša Filipovski je izjavio:

„Čestitam Budućnosti na pobedi. Danas je Ivanović bio razigran i pogađao šuteve, baš kao i Dela Vale. Sa druge strane, mi smo imali dobar procenat za tri poena, ali smo promašili dosta šuteva ispod koša. Čestitam Budućnosti na pobedi, a mi se okrećemo sledećoj utakmici”, rekao je Filipovski.   

Budućnost:Kobs 9, Ivanović 25, Edžam, Šehović, D. Nikolić 6, Apić 8, Mitrović 7, Dela Vale 17, Z. Nikolić, Popović 2, Rid 6, Žugić

Partizan NIS: Miler-Mekintajer 7, Mika 11, Zagorac 14, Pejdž 9, Dangubić 3, Jaramaz, Veličković, Perkins 10, Janković 2, Tomas 4, Trifunović 9, Mozli 3  

(Foto/Video:  Budućnost Voli) 

Košarka Košarka ABA liga Budućnost VOLI Partizan NIS
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača