XS
SM
MD
LG

106 : 77
1/4
25 : 23
2/4
28 : 11
3/4
26 : 18
4/4
27 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Demontaža Budućnosti u Areni

05.12.2022 Administrator DC

Upisao je Partizan Mozzart Bet i osmu pobedu u Admiral Bet ABA ligi. U derbiju 9. kola regionalnog šampionata, crno-beli su savladali podgoričku Budućnost sa čak 106:77. Parni valjak je meč u Štark areni započeo agresivno u odbrani i efikasno u napadu. Uvodnih pet poena Papapetrua i po dva Madara i Pantera, zaokružili su startnih 9:0. Ipak, gosti su do isteka prve deonice uspeli da se približe, pa su crno-beli na isteku 10. minuta imali svega 25:23. Prvu dvocifrenu prednost Partizan Mozzart Bet je stekao već početkom druge deonice kada je bilo 35:25, a do odlaska na petnaestominutnu pauzu, rezultat je glasio 53:34.

 

I u nastavku meča Partizan Mozzart Bet je u potpunosti kontrolisao dešavanja na terenu, a rekordih +37, crno-beli su imali pri rezultatu 104:67. Do kraja meča, gosti su napravili mini seriju i smanjili na konačnih 106:77. 

Trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je na konferenciji za medije posle utakmice izjavio:

„Utisci su da smo počeli agresivno i držali agresivnost u toku cele utakmice. Znali smo da je važna s obzirom na seriju loših rezultata koji su iza nas. Čestiam igračima, veoma agresivno i dobro su odigrali utakmicu protiv dobre ekipe Budućnosti. Želim da zahvalim svima koji su došli da nas bodre, pogotovo mlađe igrače, to utiče na njih i nek nastave da ih podržavaju. Trening je ono što određuje ko će da igra i koliko na utakmici. Smailagić će mislim od sutra početi da trenira, a čak će i Avramović početi da radi sa loptom, ali to ne znači i sa timom. Videćemo koliko mu vremena treba. On je poslednju utakmicu igrao u junu, mi smo sad u decembru. Balša još nije spreman, radi na kondiciji, ali ni blizu da se priključi radu s timom“ , rekao je trener Obradović.

Partizan Mozzart Bet:Vukčević 15, Ledej 5, Panter 7, Papapetru 7, Egzum 8, Brodzijanski 9, Naneli 1, Glas 5, Lesor 12, Trifunović 12, Anđušić 11, Madar 14.

Budućnost Voli: Rejnolds 16, Bel Hejns 8, Šehović 3, But 8, Kaba 7, Lazić 12, Vajt 3, Ilić 8, Jagodić Kuridža 6, Drobnjak 4, Popović 2

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV) 

Međunarodna košarka Međunarodna košarka AdmiralBet ABA liga Partizan Mozzart Bet Budućnost VOLI
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača