XS
SM
MD
LG

Krka Novo Mesto
18.01.2019 18:00
69 : 71
1/4
20 : 18
2/4
12 : 20
3/4
20 : 13
4/4
17 : 20
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

MiloÅ”ević odveo Igokeu do zlata vrijedne pobjede

18.01.2019 Đ. MaleÅ”ević

KoŔarkaŔi Igokee upisali su Ŕestu pobjedu u ABA ligi. Aleksandrovčani su savladali Krku u Novom Mestu, rezultatom 71-69.

Igokea je užasno otvorila susret. Dosta izgubljenih lopti i loÅ”a odbrana, donijeli su Igokei -8 u jednom trenutku. JoÅ”ilo je bio najzaslužniji za to jer je igrao zaista sjajno. Ulaskom Dalibora Ilića, Igokea je uhvatila ritam. Ilić je vezao Å”est poena i Igokea je do kraja prvog perioda priÅ”la na -2. Igokea je zaigrala bolje u odbrani u drugom periodu i doÅ”la je do preokreta. Najzaslužniji za to bili su MiloÅ”ević iĀ  Ilić. Igokea je prednost zadržala do kraja poluvremena i na odmor su otiÅ”li sa Å”est poena prednosti.

U trećem periodu Igokea je bila užasna. Statični napadi, bezidejnost, promaÅ”eni ziceri a odbrane nije bilo nigdje. Krka je doÅ”la do preokreta i sa poenom prednosti uÅ”li su u poslednji period. U poslednjem periodu viđena je velika broba. UÅ”lo se u neizvjesnu zavrÅ”nicu. Krka je na 1:47 do kraja imala pet poena prednosti. Međutim, LeÅ”ić je vezao pet poena i Igokea je doÅ”la do izjednačenja. Krka je na kraju iala poslednji napad. Međutim, Radivojević je pritisnuo JoÅ”ila Å”to je MiloÅ”ević iskoristio i ukrao loptu te poentira za vodstvo svog tima. Imala je Krka napad za pobjedu ali je JoÅ”ilo promaÅ”io trojku i to je bio kraj za domaće.

Igokeu je do pobjede vrijedne možda i opstanka predvodio MiloÅ”ević sa 16 poena dok je LeÅ”ić dodao 14 a 11 je imao i mladi Ilić. Krku je predvodio JoÅ”ilo sa 27 poena.

Foto: Igokea Republika Srpska

Lige Srbije Lige Srbije ABA liga Krka Igokea
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača