XS
SM
MD
LG

Odbojkaši Jahorine u subotu dočekuju Drinu iz Zvornika

Jahorina, Pale

U šampionatu Republike Srpske na rasporedu su mečevi 8. kola Prve lige, a paljanski prvoligaš Jahorina u subotu dočekaće odbojkaše Drine iz Zvornika.

Posle odigrane prve polovine ligaškog dijela, ekipa Jahorine se nalazi na predposlednjem šestom mjestu sa 5. bodova koliko ima i petoplasirana Majevica.

Odbojkaši Drine su treći sa 12. bodova, za liderom iz Gacka zaostaju 3, a za drugoplasiranim "Bankarima" iz Ljubinja bod.

Prema prognozama odbojkaških poznavalavca, ako ekipa iz Zvornika doputuje na Pale sa najačim adutima, Daliborom Radićem nekadašnjim Bh reprezentativcem, zatim Mladenom Subotićem i Veselinom Mitrovićem nekadašnjim provjerenim premijerligaškim igračima, domaćini na bodove mogu zaboravitiu već kod Hrama Uspenja Presvete Bogorodice, a u suprotnom to je druga ekipa i puleni trenera Gorjana Vuksanovića biće u igri za nešto i više.

Pozivamo ljubitelje sporta iz Pala da podrže domaći sastav u nastojanju da se hrabro suprostavi renomiranom rivalu i jednom od favorita za najviši plasman uz to odbojka nije jednom priredila iznenađenje te se očekuje lijepa odbojkaška predstava.

Meč između Jahorine i Drine na rasporedu je u subotu 30. novembra u Palama u dvorani "Peki" sa početkom od 15,00 časova.

Utakmicu će suditi Veselin Drobnjak iz Modriče i Draženka Košarac iz Istočnog Sarajeva, a delegat-kontrolor biće Bojana Čolić iz Istočnog Sarajeva.


Drina 1 : 3 Crvena zvijezda
Gacko 3 : 0 Jahorina
Ljubinje 3 : 0 Gradiška
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ljubinje 12 11 1 31
2 Drina 12 8 4 24
3 Crvena zvijezda 12 7 5 23
4 Gacko 12 7 5 21
5 Jahorina 12 4 8 13
6 Majevica 12 3 9 8
7 Gradiška (-2) 12 2 10 4