XS
SM
MD
LG

Odbojkaši Jahorine u subotu dočekuju Drinu iz Zvornika

Jahorina, Pale

U šampionatu Republike Srpske na rasporedu su mečevi 8. kola Prve lige, a paljanski prvoligaš Jahorina u subotu dočekaće odbojkaše Drine iz Zvornika.

Posle odigrane prve polovine ligaškog dijela, ekipa Jahorine se nalazi na predposlednjem šestom mjestu sa 5. bodova koliko ima i petoplasirana Majevica.

Odbojkaši Drine su treći sa 12. bodova, za liderom iz Gacka zaostaju 3, a za drugoplasiranim "Bankarima" iz Ljubinja bod.

Prema prognozama odbojkaških poznavalavca, ako ekipa iz Zvornika doputuje na Pale sa najačim adutima, Daliborom Radićem nekadašnjim Bh reprezentativcem, zatim Mladenom Subotićem i Veselinom Mitrovićem nekadašnjim provjerenim premijerligaškim igračima, domaćini na bodove mogu zaboravitiu već kod Hrama Uspenja Presvete Bogorodice, a u suprotnom to je druga ekipa i puleni trenera Gorjana Vuksanovića biće u igri za nešto i više.

Pozivamo ljubitelje sporta iz Pala da podrže domaći sastav u nastojanju da se hrabro suprostavi renomiranom rivalu i jednom od favorita za najviši plasman uz to odbojka nije jednom priredila iznenađenje te se očekuje lijepa odbojkaška predstava.

Meč između Jahorine i Drine na rasporedu je u subotu 30. novembra u Palama u dvorani "Peki" sa početkom od 15,00 časova.

Utakmicu će suditi Veselin Drobnjak iz Modriče i Draženka Košarac iz Istočnog Sarajeva, a delegat-kontrolor biće Bojana Čolić iz Istočnog Sarajeva.


Crvena zvijezda 3 : 1 Majevica
Drina 3 : 0 Gradiška
Gacko 0 : 3 Ljubinje
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Ljubinje 8 7 1 19
2 Drina 8 6 2 18
3 Gacko 8 5 3 15
4 Crvena zvijezda 7 4 3 13
5 Majevica 8 2 6 5
6 Gradiška (-2) 8 2 6 4
7 Jahorina 7 1 6 5