XS
SM
MD
LG

Delegacija FSRS boravila u Trebinju

Delegacija Fudbalskog saveza Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem i generalnim sekretarom Ognjenom Valjićem boravila je u posjeti Trebinju i tom prilikom prisustvovala reizboru Žarka Lakete za novog-starog predsjednika ovog Područnog Fudbalskog saveza.

- Prije svega želim da čestitam Fudbalskom klubu Leotar povratak u Prvu ligu Republike Srpske i nadam se lično, ali i u ime FSRS da će se Trebinje vratiti među glavne fudbalske centre kako u našoj republici, tako i na nivou BiH. Takođe, Sutjeska iz Foče koja je dio ovog područja je jedan od najozbiljnijih kandidata za povratak u prvoligaško društvo i drago mi je što se PFS Trebinje vraća tamo gdje mu je i mjesto oduvijek i bilo. Do sada smo imali intenzivnu i dobru saradnju koju u budućnosti treba da nadogradimo – istakao je Vico Zeljković, prvi čovjek Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Zeljković je čestitao Laketi na reizboru za prvog čovjeka PFS Trebinje i poželio mu sve najbolje u novom četverogodišnjem mandatu, dok je Laketa podsjetio da je ovo područje još prije četiri godine identifikovalo loše stvari u FSRS i težilo je promjenjama i poboljšanju odnosa unutar fudbalske porodice Republike Srpske.

Ovom prilikom Vico Zeljković je dobio podršku u kandidaturi za čelne pozicije u FSRS i FS BiH od trebinjskog Područja.