XS
SM
MD
LG

Ranjeni Rudar putuje u Teslić

Prvi poraz u sezoni fudbaleri Rudar Prijedora doživeli su u Zvorniku od Drine (0:1) u utakmici za bodove u kojoj su pored nekoliko stoprocentnih prilika promašili i jedanaesterac potkraj prvog poluvremena (Demir Jakupović).

-Nisam zadovoljan i ne mogu da budem ni rezultatom ni igrom, mada smo opet stvarali prilike, međutim ponovo se pojavio problem realizacije. Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, čvrst i jak protivnik. Došli smo u Zvornik sa svojim motivima, a to je da pobedimo, vraćamo se poraženi i iz ovog susreta treba da izvučemo pouke. Neke stvari ne smeju da nam se dešavaju i što je još gore ponavljaju, ukoliko želimo da ostvarimo zacrtane ambicije. Promašili smo i drugi jedanaesterac u prvih pet kola što je nedopustivo i odrazilo se to na naš bodovni saldo. Treba da popravimo mnogo stvari – istakao je Boris Savić, šef stručnog štaba Rudar Prijedora.

Tako ranjeni izabranici trenera Borisa Savića idu danas (16.30 časova) u Teslić na megdan drugoligašu Proleteru u šesnaestini finala Kupa Republike Srpske.

-Znamo da Teslićanima u ovoj sezoni teško ide, na dnu su prvenstvene tabele, ali to ništa ne mora da znači u Kup takmičenju. Moramo ozbiljno da shvatimo ovu utakmicu jer želimo prolazak dalje. Ne smemo da dozvolimo bilo kakvo iznenađenje. Svesni smo da s ulogom favorita dolazimo u Teslić u kojem je Rudar Prijedor, ako se ne varam, poslednju zvaničnu utakmicu izgubio pre pet godina i treba da je opravdamo igrom na terenu i rezultatom. Verovatno ću neke igrače odmarati za narednu prvenstvenu utakmicu protiv Tekstilca – dodao je na kraju Boris Savić, strateg prijedorskog prvoligaša.