XS
SM
MD
LG

Druženje Arlova i Bajića

Dragan Bajić i Milorad Arlov

Banjalučki humanitarac Milorad Arlov i trener košarkaša Igokee Dragan Bajić družili su u Banjaluci i razmijenili iskustva, a najbolji trener ABA lige u ovoj sezoni i dobitnik priznanja “Trener godine” u organizaciji našeg sajta je obećao pomoć u završetku izgradnje Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar” u Kosovskoj Mitrovici za 150 porodica s djecom s posebnim potrebama.
-Prije svega želio sam Draganu Bajiću da čestitam na svim postignutim rezultatima, pogotovo u ovoj sezoni u kojoj je Igokea igrala polufinale plej ofa ABA lige. Igokea je istinski brend sporta Republike Srpske, a Dragan Bajić zaista najbolji trener, to rezultati i potvrđuju. Želim mu sve najbolje i na kormilu reprezentacije Sjeverne Makedonije – istakao je Milorad Arlov.


Dragan Bajić je istakao:
-Naša želja je da se uključimo u humanitarni rad Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije i pomognemo našem narodu u južnoj pokrajini. Moja lična želja je da posjetim Kosovo i Metohiju i obiđem svetinje. Izuzetno cijenim to što radi gospodin Arlov i koliku energiju ulaže za naše sunarodnike na Kosmetu i ovom prilikom mu se zahvaljujem na svemu tome i poželim da što duže bude u ovoj svetoj ulozi.
Zakazano je novo druženje kada će Arlov pokloniti i knjigu “Humano srce Srpske” klubu i Bajiću, autora Slavka Basare, koja opisuje 13-godišnji humanitarni rad ovog Banjalučanina počev od 3. maja 2008. godine kada je prvi put sa veteranima Vrbasa otišao na Kosovo i Metohiju u znak protesta zbog jednostranog proglašenja nezavisnosti od strane Albanaca i statutu Patrijarha Pavla napravljenu u Leposaviću, na Kosmetu.