XS
SM
MD
LG

Kort market uzeo pehar na Carevom memorijalu u Šekovićima

Grandioznom pobjedom od 9:0, u finalu, nad ekipom Košnica iz Milića, domaći tim Kort market, podigao je pobjednički pehar na tradicionalnom  Carevom memorijalu u Šekovićima. 

Kort market

Pobjednička ekipa je bila ubjedljiva na putu do pehara. 


"Na turniru smo odigrali sedam utakmica i u svakoj upisali ubjedljive pobjede,  o čemu dovoljno govori  to da smo postigli 42, a primili samo pet pogodaka. Inače, naša ekipa je sastavljena od momaka koji su ponikli u Šekovićima, sada igraju u različitim klubovima i ligama, ali ovaj naš grad nose u srcu. Svima nam je čast igrati na turniru koji nosi ime po legendi Šekovića, Vladi Vlačiću Caru, a ponosni smo što ćemo biti upamćeni po tome da smo pehar uzeli baš na prvom Kul julu. Moram istaći da je organizacija turnira bila na vrhunskom nivou", kazao je David Milošević iz ekipe Kort market, u kojoj su, osim njega, igrali: Bojan Bećarević, Ivan Ninić, Branislav Filipić, Ranislav Filipić, Darko Vidaković, Siniša Jevtić, Milan Jevtić i Luka Milošević. 

Kort market

Za mjesto u finalu, ova ekipa se izborila savladavši Kafe Monako rezultatom 5:0, dok je u drugom polufinalnom susretu Košnica iz Milića bila bolja od Naj apoteke, ubilježivši  u svoju korist 2:1.

Na ovogodišnjem Memorijalnom turniru u malom fudbalu Vlado Vlačić Car u Šekovićima, koji je organizovan u sklopu manifestacije Kulturni jul (Kul jul)  učestvovalo je šest ekipa. Treće mjesto zauzela je ekipa Kafe bar Monako, a za najbojeg igrača proglašen je Brano Džinić.