XS
SM
MD
LG

Novajlije daju boju i ton pripremama OFK Bačke

Pripreme OFK Bačke - foto: facebook.com/fkbacka.bp

OFK Bačka je jedan od retkih prvoligaša koji će kompletne pripreme odraditi kod kuće, zahvaljujući adekvatnim uslovima za rad i odigravanje kontrolnih utakmica. Pored ostalih sadržaja poseduju teren sa veštačkom travom, tako da ih padavine i hladno vreme nisu ometali u toku priprema.

Do 11. februara bili su izuzetno aktivni po pitanju dovođenja pojačanja i uspeli su da angažuju deset novajlija. Medu njima najzvučnije ime je iskusni Šarac, koji u nogama ima preko sto superligaških utakmica, i ovo je njegov treći povratak na "Vavu". Plavi dres su još zadužili Toroman, Jelić, Luković, Obradov, Ilić, Radović, Stanisavljević, Vukomanović i Ninković.

Do sada su imali pet provera sa Mladost GAT, Tekstilcem, Budućnošću iz Dobanovaca, OFK Starim gradom, OFK Žarkovom i u subotu sledi generalka sa Radničkim 1912 iz Sombora. 

Kako reče trener Nikola Puača, zadovoljan je kako su se novajlije u proteklih mesec dana uklopile sa zahtevima ekipe i po tom pitanju sve se kreće u pozitivnom pravcu. Naglašava da su načinili dobar iskorak, i gledajući pristigla imena i odnos igrača na pripremnim utakmicama, uveren je da će biti jači nego jesenas.