XS
SM
MD
LG

FSRS: Zahvalnost Gradu Doboj i FК Sloga

Iza nas je još jedna epizoda svetkovine zvane Kup Republike Srpske “Dr Milan Jelić” koju smo organizovali na stadionu “Luke” uz pomoć Grada Doboj i Fudbalskog kluba Sloga, te ponovo u svijet, u godini kada Fudbalski savez Republike Srpske slavi jubilej – 30 godina postojanja, poslali sliku da je Republika Srpska istinska kolijevka fudbala u kojoj ova igra uvijek, i u svim prilikama, ma kako komplikovane bile, može da nađe utočište.

 


Zahvaljujemo se klubovima finalistima na viteškom, fer i korektnom nadmetanju, dostojanstvenom takmičarskom duhu i prikazanoj beskompromisnoj borbi u velikoj želji za osvajanjem trofeja, ali isto tako i poštovanju svih načela koje propisuju standardi UEFA i FIFA. Samo na ovaj, i ovakav način, možemo da vratimo dostojanstvo Kupu Republike Srpske, najstarijem takmičenju u okvirima današnje BiH, te gradimo fudbalsku budućnost na ovim prostorima, na radost svih.

Fudbalski savez Republike Srpske se zahvaljuje Gradu Doboj, gradonačelniku Borisu Jeriniću, koji je nekada i sam pripadao našoj fudbalskoj porodici kao fudbaler i predsjednik Sloge i svima onima koji su, na slavljenički, posredan i neposredan način, uveličali 28. finale Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić”.

Ovo je, na našu radost, bila još jedna u nizu uspješnih manifestacija kojima obilježavamo veliki jubilej fudbala, Saveza i Republike Srpske, naših ponosnih 30 godina.

Imamo razlog da se radujemo i budemo srećni jer uz pobjedu fudbala uvijek pobjeđuje i život, tako je bilo i prije tri decenije, tako je i sada.
Iskreno se nadamo, i vjerujemo, tako će da bude i dovijeka.

fsrs.org