XS
SM
MD
LG

OKI Banja Luka odbranio titulu u Republici Srpskoj

OKI Banja Luka FOTO: sportdc

Kolo prije kraja šampionata u sjedećoj odbojci OKI Banja Luka obezbijedio je titulu prvaka Republike Srpske, pobjedom na gostovanju u Doboju, maksimalnim rezultatom 3:0.

Banjalučanima ostaje još jedna utakmica do kraja prvenstva, a već su obezbijedili prednost od nedostižnih sedam bodova razlike u odnosu na drugoplasirani IOK Borac, koji je poražen od trećeplasirane Semberije na gostovanju u Bijeljini.

-Ove sezone ne znamo za poraz. Kako je prvenstvo odmicalo, bili smo sve bolji i zasluženo smo odbranili titulu - rekao je Mirko Relić, standardni prvotimac banjalučana.

Šef stručnog štaba Draško Madžar zadovoljan je igrom i rezultatima ove sezone:

-OKI Banja Luka je novi i stari šampion i to potpuno zasluženo. Vrijedno smo radili i trud se isplatio. Čestitam momcima na zasluženoj tituli.  Ostaje nam još jedna utakmica, protiv kvalitetne ekipe Kneževa. Iako utakmica nema rezultatski značaj pokušaćemo da odigramo sa maksimalnim angažovanjem i da sačuvamo maksimalan učinak ove godine.

Zadovoljstvo ne krije ni Predsjednik kluba Novak Grbić:

-Pokazali smo i dokazali da smo najbolji. Pored svih teškoća koje nas prate, OKI Banja Luka ostaje i opstaje kao neprikosnoveni lider u sjedećoj odbojci u Republici Srpskoj.