XS
SM
MD
LG

2 : 3
1.set
15 : 25
2.set
23 : 25
3.set
25 : 19
4.set
25 : 19
5.set
9 : 15
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Poraz Maglića posle pet setova

05.10.2019 Čedo Matović

OK Maglić, Foča

Poraz Maglića posle pet setova

Odbojkaši Maglića povratnici u klupsku elitu BiH nakon maratonske i velike borbe upisali su poraz na otvaranju sezone posle pet odigranih setova.

U meču prvog kola Premijer lige sinoć su u Foči u Gradskoj dvorani nadigrani od pojačane ekipe Domaljevca koja je "skockana" za visoke ambicije u novoj sezoni.
Domaćini su poklekli u lijepoj odbojkaškoj predstavi u "taj breku" 2:3 po setovima 15:25, 23:25, 25:19, 25:19, 9:15. nakon dva sata i pet minuta igre.

Posle bolje igre tokom prva dva perioda gosti su poveli sa 2:0, ali su na isti način uzvratili domaćini i izjednačili na 2:2.
U petom odlučujućem setu odbojkaši Domaljevca poveli su sa 1: 5. U nastavku izabranici Alena Džambića su zaprijetili 6:8 ali nisu imali snage za potpuni preokret, te su gosti rutinski priveli set kraju 9:15 za konačno slavlje od 2:3 te tako sasvim zasluženo veći dio bodovnog kolača ide u Posavinu.

 

Domaćini su se sjajno suprostavili izrazitom favoritu ali ostaje žal da dobra igra, htijenje i borbenost postave Maglića: Dragana Matovića, Bojana Aleksića, Marka Tadića, Stefana Bjeloglića, Marka Mališa i Vlada Vukovića nisu urodili polodom za potpunim preokretm ali i osvojeni bod je veliki podstrek za nastavak takmičenja.

Utakmica je imala i humanitarni karakter,a Fočaci su pokazali ne jednom humanost, prikuljali su novčani prilog za liječenje sugrađana četverogodišnje Helene Gavran i nepokretnog dvadesetšestogodišnjeg Nemanje Starovića.

U narednom, drugom kolu, koje je na rasporedu 11. i 12. oktobra Maglić će snagu odmjeriti sa odbojkašima Borca u Banja Luci, a Domaljevac dočekuje Ljubinje Bankom.

OK "Maglić" Foča - HOK "Domaljevac" Domaljevac 2:3 / 15:25, 23:25, 25:19, 25:19, 9:15

Gradska dvorana Foča. Gledalaca oko 100. Delegat kontrolor: Nermina Haskaj. Prvi sudija: Samir Radončić / Zenica .Drugi sudija: Predrag Pecikoza / Doboj

Maglić: kapiten Dragan Matović, Veljko Blagojević, libero Bojan Aleksić, Stefan Grujičić, Marko Tadić, Stefan Bjelogrlić, Željko Blagojević, Marko Mališ, Vlado Vuković Treneri: Alen Džambić, Milan Matović

Domaljevac: libero Anto Oršolić, Patrik Bekić, Dušan Perišić, Franjo Ivić, Mato Brašnić, Dejan Đurić, Stefan Lopatić, Miodrag Marinković, kapiten Davor Dominković, Jovo Bjelović Treneri: Zlatko Ivić, Anto Oršolić

 

 

 

 

Domaljevac

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Maglić Domaljevac
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača