XS
SM
MD
LG

Danas bajke, a nisu braće Grim

Danas veliki mag i prvu u fudbalu u Srba Mile Kovačević ima obraćanje medijima. Najavio je da će govoriti o mnogim temama…Nadamo se da će progovoriti o načinu formiranja Prve, Druge lige, obe grupe, Regionalne…Da nam pojasni kako, zašto i na koji način praksa ima prednost nad pravilnicima. Zašto se pravilnicima ne utvrđuje šta se dešava kada neko odustane od odlaska u viši rang takmičenja, zašto se ne izbacuju u najniži rang???

Da nam objasni kako se nezakonita odluka nakon osam dana pretvara u zakonitu, legalnu i legitimnu,. Da nam pojasni kako neko ko dođe na utakmicu bez takmičarskih knjižica, ostane bez bodova, tek  kada se šampionat završi??? Dan nam pojasni uvaženi advokat, dakle pravnik, kako to u Fudbalskom savezu Republike Srpske postoji pravni vakum? Iza svake nakaradne odluke ima obrazloženje – pravni vakum!

Dan nam objasni zašto i zbog čega je članovima Izvršnog odbora F S BiH, a koji dolaze iz FS RS rekao da je obećao pet glasova za kandidata SDA za generalnog sekretara!!! Da li je FS RS u ‘’koaliciji’’ sa Bakirovom strankom??? Da nam objasni ko je drug  Komatina i koga on zastupa u FS BiH. Kako je uopšte i kada imenovan???

Da nam pojasni kako ćemo od 30 miliona budžeta FS BiH, u entitetsku  kasu ubaciti 300 hiljada. Ako je i toliko???

Da nam pojani kako je i zašto sam donio odluku da se liga smanjuje na 10 klubova, a onda to sve servirao ostalim članovima Izvršnog odbora??? Fikusi to usvojili, uz glas protiv Radenka Vasljivića!!!

Da nam pojasni zašto se selektivno na sajtu objavljuju kazne za pojedine klubove i fudbalske radnike!!!

Da nam i pojasni kako se dobija posao u administraciji Fudbalskog saveza Republike Srpske. Gde se i kada raspisuju konkursi za prijem u radni odnos.

Umesto svega toga slušaćemo kako klubovi dobijaju 10 lopti, kako će stići generalni sponzor, kako ćemo pomoći našem fudbalu, kako ćemo jednom, niko ne zna kada, igrati sa Srbijom, kako ćemo iduće godine imati predsednika FS BiH iz Republike Srpske... Nadamo se da hoćemo, a da to neće biti on!!!

Slušaće kolege Miline bajke, a mi koji smo daleko od prostorija Fudbalskog saveza Republike Srpske, bićemo pošteđeni  pokušaja ''ispiranja'' mozga...Da, biće na tom skupu i Goran Ćejić! Da ga ne zaboravimo!!!