XS
SM
MD
LG

HE uz sportiste Višegrda

Sportisti Višegrada

VIŠEGRAD, 8. OKTOBRA /SRNA/ - Direktor preduzeća "Hidroelektrane /HE/ na Drini" Nedeljko Perišić potpisao je danas ugovore o sponzorstvu sa predstavnicima sportskih klubova iz Višegrada, za šta će biti izdvojeno više od 100.000 KM.

"Kao društveno odgovorna firma nastavljamo sa ulaganjima u sport u opštini Višegrad. Izabrali smo izvođača sa rekonstrukciju parketa u Sportskoj dvorani, a kvalitet parketa biće kao u hali `Pionir` u Beogradu", rekao je Perišić.

Predsjednik Fudbalskog kluba "Drina HE" Nikola Pavlović zahvalio je preduzeću "Hidroelektrane" za izdvojena sredstva, bez kojih u tom klubu ne bi mogli da funkcionišu.

"Opština Višegrad redovno uplaćuje sredstva i pomaže naš klub, a u toku je izgradnja pomoćnog stadiona koji će dobro doći jer će sve selekcije preći na taj teren", istakao je Pavlović.

Predsjednik Odbojkaškog kluba "HE na Drini" Vladimir Gladanac rekao je ovaj klub nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH.

"Potpisivanjem ugovora sa `Hidroelektranama` riješićemo naše probleme i obaveze i olakšaćemo rad kluba", dodao je Gladanac.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da opština i "HE na Drini" ulažu u sport u Višegradu.

"Vjerujem da će sredstva koja dobiju klubovi iskoristiti na najbolji mogući način. Saradnja sa `Hidroelektranom` na veoma dobrom je nivou i ovo preduzeće pomaže opštinu raznim projektima", istakao je Đurević.

On je dodao da su "HE na Drini" krenule u rekonstrukciju Sportske dvorane, dodajući da će biti zamijenjen parket i saniran mokri čvor.

Izvor: Srna