XS
SM
MD
LG

Pismo UEFA poslao Kovačević

Danas smo pisali kako nam iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine  nije nikada odgovoreno ko je, kada i šta pisao UEFA oko ''potresa'' unutar Fudbalskog saveza Republike Srpske. Tražili smo pismo koje je otišlo u UEFA na uvid, jer je javnosti dostupan odgovor UEFA, a nije to pismo.

Tražili smo od generalnog sekretara FS BiH da nam da pismo na uvid, jer je odgovor stigao na adresu FS BiH, a  danas smo privatnom porukom od visokopozicioniranih ljudi unutar FS BiH dobili ovo:

-Kako vam Džemidžić može dati pismo, kada ga on nije poslao. Sam Mile Kovačević je rekao na sjednici Izvršnog odbora FS BiH da je on pisao i poslao pismo.

Dakle, dobili smo potvrdu da je pismo poslao Mile Kovačević. Da li on ima pravo da piše UEFA ili nema, neka kažu pravnici.

Kako je pismo stiglo na adresu FS BiH i to će se jednom saznati, a naravno sada je potpuno jasno da nam u FS BiH nisu mogli dati pismo na uvid, jer je pitanje da li su ga i oni vidjeli? Čudno, ali istinito i evo poslaćemo javno izvinjenje Adnanui Džemidžiću...Nema pismo, pa nam ga nije mogao pokazati...

Mogli smo ipak  sve ovo  mnogo brže riješiti i saznati definitivno ko je autor pisma....