XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 12. kola

Pred nama je 12. kolo Premijer lige. Samim tim pred nama su i nova Fantazi uzbuđenja.

MOJA EKIPA

Počeću od prošlog kola. Kapitena sam promašio jer je Salah bio očajan. Promašio sam dosta toga a zeznuo me i Pep. Naime, meni je Lundstrom bio prva rezerva a lik uvede Otamendija na koji minut do kraja. Imao sam na kraju 49 bodova i pao sam 300 hiljada razlike.

Moja ekipa za ovo kolo

U ovom kolu radio sam tri transfera. Ubacio sam Kejna umjesto Aube jer ima dobar rapored a ubacio sam i Davidsona Sančeza umjesto Otamendija i Ričarlisona umjesto Davida Silve.

Što se odbrane tiče, Rajan protiv Junajteda može skupiti odbrane. Aspi će valjda donijeti konačno CS. Davidson Sančez protiv Šefilda bi morao imati CS a Sujunču protiv Arsenala šta uradi uradi. Što se veznog reda tiče, KDB i Salah idu jedan na drugog a sumnjam da će bodova biti i od jednog i od drugog. Imam osjećaj da će Ričarlison odigrati dobro protiv Sotona. Maunt je upitan ali vjerujem d aće igrati protiv Palasa dok od Medisona očekujem neke bodove.

Kejn mi je kapiten i očekujem dosta od njega a od Vilsona da donese neke bodove.

IZBOR KAPITENA

Siti i Liverpul bi trebalo izbjeći što se kapitena tiče. Pogotovo jer imate Kejna pa i naravno Vardija. Realno je da bude dosta golova na Lester - Arsenal pa samim tim i Vardi i Auba mogu biti opcije za kapitena.

Od Čelsijevaca bih savjetovao možda Pulišića ili Ejbrahama dok je potez ludaka Ričarlison.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Budući da ide na Norič, Delofeu je dobra opcija i mogao bi da da gol.

-Vest Hem je loš i zato je Barnlijeva odbrana vrlo dobra ekipa kući. Zato je Piters vrlo dobra opcija za ovo kolo.

-Treći prijedlog za ovo kolo je King koji bi mogao protiv Njukasla donijeti određene bodove.

To je to za ovo kolo. Kolo kreće u petak pa da znate.