XS
SM
MD
LG

Gavrić posle prvenca u Zvezdi: Mnogo mi znači gol!

Prvenac u Crvenoj zvezdi postigao je jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Željko Gavrić, koji nije mogao da sakrije osmeh zbog pogotka u najdražem dresu. Zadovoljan zbog trijumfa nad kiparskim Arisom bio je i defanzivac Srđan Babić.

Fenomenalan je jesenas bio u dresu naše filijale Grafičar talentovani vezista Željko Gavrić, nakon čega je dobio poziv za pripreme sa prvim timom Crvene zvezde, a već na prvom meču pod komandom Dejana Stankovića uspeo je da se upiše u strelce.

Dobra utakmica za nas. Primenili smo sve zahteve trenera i sve ono što radimo na treninzima i to je zaista sjajno izgledalo. Mislim da smo zaslužili i većom razlikom da pobedimo. Mnogo mi znači prvenac. Zadovoljan sam i srećan zbog toga. Ovo je veliki pokazatelj da Crvena zvezda ima sjajnu Omladinsku školu. Prvi su mi čestitali Deki, Milijaš i čitav stručni štab, zaista je bilo dosta pohvala. Ne zaustavljam se na ovom golu, nastaviću da radim za ekipu kao i do sad - rekao je Gavrić.

Saglasan sa rečima mlađeg kolege bio je i defanzivac Srđan Babić, koji je odigrao drugih 45 minuta u današnjem trijumfu protiv Arisa.

Prvi kontrolni meč je uvek težak, ali smo dobro odigrali i uspeli da nametnemo naš ritam. Prija nam da igramo u visokom intenzitetu i veliki broj prilika koje smo stvorili govore u prilog tome. Drago mi je što smo uspeli da pobedimo i da na pravi način privedemo kraju prvi deo priprema. Najvažnije je da je sve prošlo bez povreda i da se svi zdravi vraćamo u Beograd, a potom nastavljamo u Tursku – jasan je Babić.