XS
SM
MD
LG

Nagrada LeoStarsima

Bivši fudbaler Leotara, Sutjeske, Partizana i internacionalac Igor Joksimović ponosni je osnivač, predsednik i trener Kluba fudbala LeoStar. Nedavno je u vitrine stiglo još jedno priznanje i to u žestokoj konkurenciji.

Naime, LeoStar je proglašen za najbolji sportski kolektiv Istočne Hercegovine u anketi portala Hercegovina Promo i radija Padrino!!!

- Hvala puno, svima koji su glasali za LeoStars i podržali naš klub u ovoj anketi! Nastavljamo sa radom i podizanjem svesti kod dece. Cilj je da kroz sport, a u ovom slučaju fudbal, izgrade zdravu ličnost, fizički i mentalno, spremnu na sve izazove koje nosi njihova budućnost – kaže za portal “Alo!” Igor Joksimović i napominje: - Sve pod motom: Igraj fudbal, budi srećan!

Anketa sa pitanjem „Koji je po vama najbolji sportski kolektiv u istočnoj Hercegovini“ izazvala je veliku pažnju. Druga po redu anketa i svojevrsno takmičenje za „Zlatnu šolju Padrino radija“ bila je neizvesna kao i prethodna, a učestvovalo je 37 klubova koji bitišu u gradovima istočne Hercegovine, od Nevesinja i Gacka, preko Berkovića, Bileće i Ljubinja, do Trebinja.

Velika borba tokom cele ankete vodila se između KF „Leostars“ i Plivačkog i vaterpolo kluba „Leotar“, kome je na kraju nedostajalo stotinjak glasova do osvajanja „Zlatne šolje Padrino radija”.

- Dugujem zahvalnost organizatorim ankete, ali i svima koji su za nas glasali – kaže Joksimović – Pohvalio bi hi rad u svim klubovima i sportskim granama u Trebinju i okruženju pošto je sport jedan od najboljih načina da decu izvedemo na pravi put.

Izvor:alo.rs