XS
SM
MD
LG

"Golubovi" respektuju Inđiju

Generalnu probu pred nastavak prvenstva subotički superligaš imao je protiv Vojvodine u Novom Sadu. Utakmicu su odigrali u najjačem sastavu, koji će najverovatnije istrčati sutra na teren u Inđiji. Kako su na meču, i Lalatović, i Gaćinović izveli prve postave, mogli su da se uvere u trenutne mogućnosti svakog pojedinca. Ne samo zbog pobede gostiju i dobrog ritma, šef stručnog štaba Gaćinović je dobio odgovore na mnoga pitanja i definisao neke nedoumice pred put u Inđiju.

Vladimir Gaćinović dobro je upoznat sa modelom igre  kolege Janjića, o kojem ima samo reči hvale. Činjenica  da su do prekida bili u usponu forme i načinili pomak na tabeli, treba uzeti za  ozbiljno, kako im domaćin ne bi priredio neprijatno iznenađenje.

- Odlazimo u goste jednoj čvrstoj ekipi gde trener Janjić forsira agresivan pristup. Na svom terenu igraju tvrdo, nezgodan su rival, i poznato je da u Inđiji primaju malo golova. Igra im je bazirana na defanzivnom bloku i tranziciji - otkriva  način igre rivala cenjeni stručnjak.  

Kako jednima i drugima ne gori pod nogama, mogu odigrati rasterećeno i nadahnuto. U obavezi su kao superligaši da budu na nivou svojih mogućnosti i, nažalost bez prisutva publike pokažu koliko su spremni za naredne okršaje.