XS
SM
MD
LG

Novo poverenje Prtvaru

U Istočnom Sarajevu je održana izborna Skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora područja Sarajevsko - Romanijskog na kome je za predsednika ponovo izabran Dragan Prtvar.

Nekada istaknuti savezni fudbalski sudija, a potom instruktor i kontrolor FS/NS BiH je ovu funkciju obavljao i u proteklom mandatu od četiri godine, pa je njegov ponovni izbor potvrda da je izuzetno dobro radio u prošlom periodu.

Izabrano je i novih 13 članova Skupštine UFSIPSR,  a to su : Davor Vukašinović, Stefan Đurić, Vladimir Bjelica, Nikola Tešanović, Nemanja Vujadin, Marko Domazet, Slađan Došlo, Mladen Popović, Vesna Miletić , Milan Tadić, Nemanja Jovičić, Milorad O.Lale i Risto Ivanović. Zamenski članovi Skupštine su Radomir Berijan, Rajko Đurić, Zoran Soknić, Miroslav Ljuboja, Stefan Vujičić i Strahinja Trifković.

Izvršni odbor uz predsednika Dragana Prtvara će sačinjavati i potpredsednici  Dalibor Drašković  i Dragomir Đajić i članovi Goran Muharemović i Slavko Marijanović .

Milorad Lale, Dragan Prtvar, Nemanja Vujadin

 Disciplinsku komisiju čine : predsjednik Dobro Skakavac i članovi Đorđe Grubačić i Miroslav Bjelica. Apelacionu komisiju će predstavljati predsjednik Boro Elčić i članovi Jovo Karić i Bojan Pejić .

U Nadzorni odbor su izabrani predsjednik Dražen Vukojičić i članovi Danilo Jasika i Uroš Kovačević.

Za članove Skupštine FS  PSR su predloženi Stefan Tešanović i Slađan Došlo.

Nakon izbora novi - stari predsednik UFSIPSR ,Dragan Prtvar se zahvalio na ukazanom poverenju i istakao zadatke koji su prrd ovom organizacijom u narednom periodu.

-Trudili smo se u protekle četiri godine mog mandata da ojačamo  UFSIPSR što smo i uspeli . Naše sudije pokazuju i potvrđuju  kvalitet u svim rangovima takmičenja na području BiH i RS .Uspeli smo da uz dobar rad očuvamo jedinstvo i slogu među  postojećim sudijskim kadrom,  kao  instruktorima i kontrolorima, što nam otvara prostor da i u budućnosti  budemo primer u  fudbalskoj porodici okupljenoj oko FS PSR i FS RS. Svakako da nam je glavini cilj  da ojačamo sudijski kadar u svim sredinama, a  koje su pod ingerencijom našeg Udruženja i da proizvedemo što veći broj mladih sudija. Trajaćemo onoliko dugo koliko budemo dobro i kvalitetno radili,  uostalom kao što je to bilo i u proteklom periodu, zaključio je Dragan Prtvar predsednik UFSIPSR