XS
SM
MD
LG

Džudo klub "Lunako" dobio vrijednu pomoć od ViK Istočno Sarajevo

Predstavnici Džudo kluba "Lunako" iz Istočnog Sarajeva, Miodrag Kovačević i Srđan Sikiraš, održali su jučer sastanak sa direktorom Vodovoda i kanalizacije Istočno Novo Sarajevo, Jovanom Katićem.

Direktor ViK, Jovan Katić, ponudio je finansijsku podršku klubu, te će zahvaljujući tome djeca u 2021. godini imati besplatno treniranje i prevoz.

- Fizička aktivnost djece u najmlađem uzrastu veoma je važna ali u današnje vrijeme, vrijeme informatičkog razvoja ta aktivnost je svedena na minimum. Pokušao sam na ovaj način barem malo pomoći djeci i klubu. Nadam se da će u narednom periodu biti sve veći broj djece koja se aktivno bave sportom. Džudo klubu Lunako želim puno uspijeha u rad sa djecom i omladinom, rekao je Jovan Katić.

- Mi kao uprava kluba trudimo se da obezbijedimo sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Uz pomoć ljudi kao što je gospodin Katić to je lakše realizovati. Trudićemo se i dalje da članovima našeg kluba pomognemo što je više moguće, kazao je Sikiraš 

- Djeci u našem klubu pristupamo sa velikom pažnjom i pojedinačno jer mi kao sportski radnici odgovorni smo za pravilan fizički i psihički razvoj djece. Djeca treniranjem osim pravilnog fizičkog razvoja osnažuju organizam koji u starijem dobu lakše odolijeva raznim oboljenima. Djeca koja se bave sportom su zdravija od svojih vršnjaka koji su fizički neaktivna. Pozivamo se zainteresovane djevojčice i dječake da nam se pridruže." dodao je Kovačević