XS
SM
MD
LG

Pobjeda Junajteda uz nevjerovatnu količinu sreće, Everton 3/3

Foto: Rezultati

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Brajton u prvom susretu trećeg kola Premijer lige. Junajted je slavio u gostima sa 3-2.

Brajton je sjajno otvorio susret. Prvo je Trusar pogađao stative u devetom i 20. minutu a onda je prečku pogodio Vebster. U 39. minuti, Bruno je skrivio jedanesterac a Mopej je bio siguran za 1-0. Do kraja prvog poluvremena, Brajton je prokockao prednost a autogol je postigao Dank.

Na startu drugog poluvremena, dosta posla za VAR. Kavano je pokazao na jedanesterac kada je Pogba srušio Konolija. Nakon pregleda snimka, sudija se predomislio iako je bilo kontakta. Samo malo kasnije, Rašfordov gol poništen je radi ofsajda.

Međutim, Rašford je ipak donio prednost Junajtedu. Brajton je nastavio sa sjajnom igrom. Opet su pogodili okvir gola a ovaj put Trusar je pogodio prečku. Marč je takođe propuštao prilike a onda je u sudijskoj nadoknadi pogodio za 2-2. Međutim, u zadnjim trenucima Mopej je igrao rukom a Bruno iz penala donio pobjedu Junajtedu.

Pobjedu je ostvario i Everton. Do treće pobjede u tri kola tim Karla Anćelota došao je pobjedom kod Kristal Palasa. Poveli su golom Kalverta Luina da bi domaći izjednačili preko Kujatea. Ričarlison je donio Evertonu pobjedu i to pogotkom iz penala za konačnih 2-1.